1783. Kto waszym zdaniem zasługuje na miano najmilszej i najsympatyczniejszej ekspedientki w Reszlu?
odpowiedz1. Andżej
2. nie ma takiej
3. a moim zdaniem bardzo miłe sa panie w sklepie u Pana Ciesiuna i Kurstaka
4. Zdecydowanie Panie w sklepie p.Kurstak i Panie w Pelcowiźnie..
5. <stonka>
6. sklepik koło gimnazjum zdecydowanie
7. W Pelcowiżnie?????? rany gratuluje poczucia chumoru osobie która tak twierdzi,tam są najgorsze plotkary w reszlu ,obsługuja ludzi tak jakby robiły wielką łaske .!Moim zdaniem miła obsługa jest w warzywniaku na ul.dworcowej w olsztynie :)
8. najmilej obsługują na melinie he he
9. Nie wiem,czy Panie w "Pelcowiźnie" są plotkarami,ja jestem zadowolony z obsługi(mówię w swoim imieniu)..Jednak po ilości klientów,sądzę że chyba się mylisz z tą złą jakością obsługi..
10. Ja uważam że w warzywniaku jest miła obsługa oraz w szmateksie w mleczarni:)) właścicielka zawsze usmiechnięta i miła polecam a kiedyś na forum skarżono się na obsługę u wita mogę posunąć sie o stwierdzenia ze ekspedientki chyba czytały wpisy na forum bo sie trochę zmieniło sa zdecydowanie milsze niż kiedyś czasem nawet za żartują pozdrawiam
11. A ja głosuję na Pana Lecha Krupowicza, tak naprawdę to chyba on najmilszy jest. Dziwię się również dlaczego jest napisane wyżej "Kto waszym zdaniem zasługuje na miano najmilszej i najsympatyczniejszej !ekspedientki! w Reszlu?". Dlaczego nie na sprzedawcę?
12. Ja popieram zdanie co do sprzedawczyn z Pelcowizny sa nieprzyjemne i wiecznie obrazone, moze ze 2 mozna by bylo wyróżnic nie wiecej
13. Zdecydowanie jedna Pani U pana Ciesiuna zawsze uśmiechnięta, miła i zawsze ma ładną fryzurę i jeszcze pani w Szmateksie w mleczarni, za to 2 Panie w alkoholach sa troche bezczelne
14. gdybym to ja pracowal w sklepie to tez nie bylbym mily,bo nie taka moja rola w tym by byla tylko taka zeby sprzedawac,a krzatajacy sie wiecznie ludzie po sklepach tylko wybredzają i narzekają,
15. W Pelcowiźnie prawda jest niemiła obsługa ,ale za to w warzywniaku koło koscioła są fajne i miłe kobietki
16. Popieram pan Krupowicz rewelacja facet wyluzowany jak cos powi to juz powie heh ,bardzo lubie u niego robic zakupy ,mimo tego całego balaganu jaki sie tam znajduje .Polecam sklep u pana Leszka:)
17. Popieram i każdy powinien popierać, że najmilszy i najlepszy jest pan Krupowicz :) Niema tam ze sie wejdzie i kupi, ale mozna tez spokojnie z nim pogac :) Polecam Leszka!! :)
18. Pan Leszek i Panie w sklepie u Pana Kurstaka.
19. Pan Lech Krupowicz Rządzi :D
20. Najlepsza, najmilsza obsługa jest w naszym mieście tylko w sklepie J. Kurstaka mowa tu o zmianie z panią S.C. i J.B.
21. Reszelaku,co możesz zarzucić pozostałym Paniom ? W sklepie p.Kurstak wszystkie cztery Panie są bardzo miłe i uprzejme.
22. P. Krupowicz i i Panie sprzedawczynie u P. Kurstaka ;) A najmniej mila obsluga w sklepie jest w kawiarence u P. Asi i w szmateksie na tej samej ul. co P. Asia ma sklep. ;)
23. To jakieś wybory na miss i mistera czy co?Przewidziano nagrody?Jest zasada jestem grzeczna dla grzecznych, a niegrzeczna dla niegrzecznych.
24. uważam że najmilsza jest obsluga u P.Kurstaka a szczególnie miła jest Pani W w dziale slodyczy
25. uważam że najmilsza jest obsluga u P.Kurstaka a szczególnie miła jest Pani W w dziale slodyczy
26. Mam wrażenie, że niektóre opinie piszą sami zainteresowani.Są bardzo sprzeczne ze stanem faktycznym.Myślę, że należałoby szybko zmienić temat na ciekawszy.
27. Mam wrażenie, że niektóre opinie piszą sami zainteresowani.Są bardzo sprzeczne ze stanem faktycznym.Myślę, że należałoby szybko zmienić temat na ciekawszy.
28. swoje wrażenia zostaw dla siebie
29. Kurcze! Ale Wy macie poważne problemy... Który sprzedawca w Reszlu jest najmilszy. Gdyby mi przyszło decydować chyba nie poradziłbym sobie z takim brzemieniem. W skrócie chcę tylko powiedzieć, że jesteście HOPELESS!!!!!!!! Ps. Pozdrawiam Panie sprzedawczynie i Panów sprzedawców (WSZYSTKICH!!!), tych miłych i tych niemiłych.
30. temat postu uwazam za ciekawy.moim zadaniem bardzo niesympayczne sa panie w jednym z reszelskich bankow. siedza na obsludze klienta tylko 3 kobiety a miny maja tak obrazone, ze strach spojrzec w ich strone.rozumiem, ze one maja byc kompetentne a nie usmiechniete ale osoba pracujaca z ludzmi powinna wykazywac odrobine uprzejmosci
31. Moim zdaniem bardzo niesympatyczna jest pani w punkcie opłat na ulicy Jagięłły,czasem mogła by sie usmiechna
32. Ja też tak uważam jeżeli chodzi o Panią z punktu opłat a poza tym pracując do 17.00 zamyka " przed nosem " o 16.30 na pytanie "czy można opłacić?" odpowiada " dzisiaj nie już nie "
33. Miałam ten sam przypadek ,burkneła tylko pod nosem ze juz nieczynne ,a była 16 35 /wredna kobieta/
34. jest jeszcze jedna Pani bardzo miła i przyjemna. Pracuje w sklepie u P. Kwiatkowskich na słowiańskiej, ma na imię Wioletta.. serdecznie ją pozdrawiam
35. Leszek Krupowicz jest Ok. proponuję wybrać go na burmistrza. Dość mamy wszyscy nauczycieli z budrzetówki którym wszystko się nalerzy.
36. Tak na serio to:Lechu jest za chytry, nie dba o wizerunek swojego sklepu, to jak zadba o miasto.Zły wybór.Zresztą cały czas narzeka na wszystkich i wszystko.
37. Lech Krupowicz za chytry?spójrz na ceny u niego i wtedy może zmienisz zdanie.może i narzeka,ale dlatego,że szczery facet. nie będzie cieszył gęby jak mu się coś nie podoba. sprzedawcą jest świetnym i o tym mieliśmy się wypowiadać w tym miejscu.pozdawiam
38. Zgadzam sie ze w punkcie opłat pamni która siedzi w okienku jest bardzo niemiła ,dziwie sie pracodawcy ,chyba ze to jej prywatny punkt-pozdrawiam pana Krupowicza :)
39. A dla mnie jest miła:)
40. Ja myślę że najmilszą ekspedientka ze sklepów w Reszlu jest pani w blond włosach z "Pelcowizny" Super, miła i wie co gdzie leży !!
41. Moim zdaniem najmilszą ekspedientką jest blondynka z pelcowizny. Niektóre panie z tego sklepu są nie miłe i obgadują za plecami! Jednak nie ta pani! Ona wie co gdzie leży i o nieznanych osobach nie plotkuje!!
42. Ja zdecydowanie mowie ze pan Krupowicz ponieważ zawsze się uśmiecha czasem pożartuje.
Portal informuje, że nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.