wróć do tematów forum

nie mila obsluga w sklepach...

Komentarz

u 27-02-2009 godz 21:44

jestem starszym panem z niesprawna prawa ręką niedawno robiąc zakupy w starej żabce poprosilem o pomoc w zapakowaniu zakupów usłyszałem komentarz pani kierownik sklepu ,,że koleżanka nie jest od pakowania zakupów'stojaca za mną w kolejcekobieta włożyła mi chleb do reklamówki...cale życie mieszkam w reszlu ale z takim czymś się nie spodkałem

1.

WIDZˇC ZA LADA NASTROSZONE JAK PAW SKLEPOWE JAK BY STAŁY TAM ZA KARĘ ODRAZU CZLOWIEKOWI ODECHCIEWA SIE ROBIENIA ZAKUPÓW A WY CO UWAŻACIE NA TEMAT OBSŁUGI ALKOHOLI ¦WIATA A TAKŻE O TEJ BIAŁEJ ZE WSI ZA RAMTAMI A UDAJE WIELKˇ PANIˇ KIEROWNIK A Z DALEKA ZAJEŻDZA WIOCHA PRZEZ DARCIE RYJA NA KLIJENTÓW POKAZUJE TYLKO SZACUNEK DLA SIEBIE WLASNEJ

u 2009-02-27 22:52:40

2.

Szanowny panie. Wniosek nasuwa się sam - należy zmienić sklep. Po przeciwnej stronie ulicy sympatyczna pani sprzedaje pyszny chlebek upieczony w Reszlu.

Tom 2009-02-27 22:53:54

3.

Po rozum do głowy!! Ludzie nie róbcie z gęby d..y! Zastanówcie się zanim coś napiszecie! Wasz tępy słowotok niedobrze o was świadczy,inni to czytają i wyrabiają sobie opinię o tajemniczym panu z chora ręką. Jak obsługa nie pasuje to do innego sklepu, przecież mamy wolny rynek nieprawdaż??!!

szary08 2009-02-27 23:07:18

4.

tak ręka swoją drogą ale rzeczywiście opinie Pan też sam o sobie wyrabia pisząc mające wiele do życzenia określenia.

nik 2009-02-27 23:11:33

5.

racja, może trochę dosadne stwierdzenie co do ogółu ale nie obraża konkretnych znanych ogólnie, chociażby z widzenia personaliów jak to ma miejsce w pierwszym poście.

szary08 2009-02-28 00:50:02

6.

Witam forumowiczów, nie trzeba tak strzępić języka (post 1,3). Starszy Pan poprosił jedynie o pomoc, nie rozumiem czemu miał by jej nie otrzymać. Klientela byłej żabki, jest raczej "trudna", więc Pani też jest już trochę "sformatowana". Faktycznie jest bardzo miły sklep po przeciwnej stronie, a jak coś jest dobre to szybko znika, mam na myśli chlebek, trzeba wtedy kupić gdzie indziej. Pozdrawiam

mily 2009-02-28 09:12:29

7.

przynajmniej piwo tanie :D

zadasdfas 2009-02-28 15:03:16

8.

Szanowny starszy Panie z chorą ręką, zapraszam na rozmowę w tej niemiłej dla Pana sprawie, która nie miała miejsca. Pracuję od godz.8 do 16. Pozdrawiam serdecznie;)

pani kierownik 2009-02-28 16:33:49

9.

¦więta prawda obsługa arogancka,całkowity brak kultury nie wspomnę o wyglądzie.W sklepie syf i brud omijam z daleka a piwo można kupić w innych sklepach.Ukłon w stronę właścicieli gdy sami sprzedawali na samym początku był to sklep do którego miło było zajść po zakupy.

rad.mir. 2009-02-28 20:41:51

10.

ludzie chodzą tam zazwyczaj po alkohol,i bardzo często są w stanie wskazującym ,ale to nie uprawnia pracowników sklepu,do traktowania wszystkich tak samo,ludzie troche zrozumienia dla starszych schorowanych ludzi,bo za pare lat, wy też możecie znaleść się w podobnej sytuacji,i nikt wam nie pomoże......

mloda 2009-03-01 01:22:04

11.

szanowny panie rad.mir po pierwsze w sklepie jest i było zawsze czysto po za tym nie wiem co może pan powiedziec na temat wygladu pracujacych w nim pań jesli czysto i schludnie ubrane a także żadna Z Pań nie podaje towaru brudnymi rękoma...tak przyokazji może by pan któregoś dnia pokazał palcem dla obsługi brud i syf o którym pan pisze w swoim poscie przez takie bezpodstawne obrzucanie błotem ludzi świadczy jedynie o pana kulturze...

Dagmara J... 2009-03-01 05:20:18

12.

szczerze to wydaje mi się, że tutaj za dużo spraw wyolbrzymiono, ludzie trochę kultury!, ja osobiście kupuję w żabce i nigdy nie zauważyłem ,,nastroszonych"sprzedawczyń jak to napisał/a u, czy też brudu i syfu, jak zwykle ludzie w Reszlu piszą, co im ślina na język przyniesie, żałosne, uważam też, że w Reszlu są sklepy, gdzie obsługa jest gorsza, niż ta w żabce, dlatego tam nie kupuję...Zastanówcie się zanim coś napiszecie!!!

ktos2 2009-03-01 11:18:22

13.

Również w pewnym sklepie na mazurskiej jest pewna Pani, która nie jest miła.

Nobody 2009-03-01 16:35:58

14.

ludzie zajmijcie się sobą,swoim życiem,nie macie większych problemów,,,

mama 2009-03-01 21:24:47

15.

no i ja się dołączę,prawda,prawda i jeszcze raz prawda,kierowniczka z aś jest bardzo nieprzyjemna,sklep na tym traci,ale to już problem wlaścicieli:)a jeśli chodzi o post pani kierowniczki,to droga Pani,Pan z chorą ręką,o tej sprawie to może z wlaścicielem porozmawiać a nie z Panią,tu się kończą Pani kompetencje,a z tym brudem to może troszkę przesadzacie,co można to można,ale brudu to raczej nie widziałam:)pozdrawiam

reszelanka 2009-03-01 22:43:38

16.

droga reszelanko święta racja

kira 2009-03-02 00:47:06

17.

A jesli mozna wiedziec to w ktorym sklepie na Mazurskiej jest ta niemila pani????

Blodyneczka:* 2009-03-02 10:54:36

18.

jak większość byłych pracowników sklepu A¦ odeszłam z powodu ciągłych konfliktów z kierowniczką a także obelg i obrażliwych wyzwisk kierowanych do pracowników przez kierowniczkę Nie ma co się dziwić że wciąż zmienia się personel Tylko dla czego do tej pory nie ingeruje właściciel sklepu W sklepie gdzie obecnie pracuje przełożona okazuje szacunek i wsparcie dla pracowników to wszystko czego brakuje pani kierownik z Alkoholi świata

były pracownik A¦ 2009-03-02 17:44:17

19.

KAŻDEGO DNIA ROBIĘ ZAKUPY WŁA¦NIE W TYM SKLEPIE PRZYZNAM RACJĘ ŻE PANI KIEROWNIK SKLEPU NIE NALEŻY DO PRZYJEMNYCH OSÓB JAK RÓWNIEŻ DRUGA PANI BLONDYNKA PRZEZ JEJ AROGANCJE I ŻARTY NIE NA MIEJSCU SKLEP BARDZO DUŻO TRACI RESZTA PERSONELU JEST FAJNA MIŁE MŁODE I ZAWSZE U¦MIECHNIĘTE PANIE AŻ MIŁO ROBIĆ ZAKUPY NA ICH ZMIANIE TYLKO CZARNA PANI WYGLˇDA OSTATNIO SMUTNO PO ZA TYM NIE ZGODZĘ SIĘ Z PANEM KTÓRY PISZE O BRUDZIE SKLEP JEST CZYSTY I ZADBANY JEST TO KOLEJNY PLUS DLA PERSONELU

KAMIL 2009-03-02 18:02:35

20.

A ja widziałem i powiem ze jedna Pani miała brudne ręce, nie zawsze ale w sobote 28 lutego dokładnie, miała:) Nie przyjemny widok,ale chociaż miła była:)A kierowniczka dziwna baba i tyle, a ta druga blondynka śmieszna, gada głupoty i ja jej zawsze tez coś głupiego odgaduje i jest po równo:P:) Pozdrawiam:)

matyja 2009-03-02 18:54:06

21.

ludzie może byście w koncu skączyli z tym cyrkiem czy nie macie innych tematów Osobiście uważam że personel Alkoholi sa to bardzo miłe a za razem życzliwe młode panie co rzadko sie zdarza w reszelskich sklepach Myślę że młody z młodym zawsze sie dogada W AS Można zawsze pożartować a także pośmiać się Wchodząc tam widac odrazu uśmiech na twarzach aż miło zachodzić choc by popatrzyc na te piękne i pełne życia panie

tasman 2009-03-02 23:43:15

22.

a cycek i tak był najlepszy!

stokrotka 2009-03-03 10:15:43

23.

Moje Drogie Dzieciaczki.Sklep A¦,to nie plac zabaw,tylko miejsce pracy.Pracy ciężkiej i mało płatnej.Te wspaniałe Dziewczyny,nie "szlifują" bruków tylko bardzo,bardzo CIĘŻKO PRACUJˇ.One też mają swoje życie i swoje problemy.Robię tam zakupy prawie codzienne i nigdy nie spotkałem się ze złym traktowaniem(wręcz odwrotnie,mając zły humor burknąłem coś, co gryzło mi póĽniej sumienie).Nauczmy się szacunku do cudzej pracy.Mimo,podejrzewam bardzo małych zarobków, są bardzo miłe i sympatyczne.Sklep jest czysty i żadnego syfu tam nie ma.Pani kierownik jest zawsze schludna i miła.To bardzo elegancka Kobieta.Ktoś tu się chyba zagalopował i oczernia dla samej własnej prymitywnej satysfakcji.Jak Ci się nie podoba,to trochę wiedzy Ci nie zaszkodzi,dla przypomnienia"to wolny rynek rządzi handlem"a więc idĽ do innego sklepu i nie oczerniaj ludzi.Mniej JADU.POZDRAWIAM WSZYSTKIE MIŁE PANIE Z A¦.

Jurek 2009-03-04 16:49:01

24.

Stokrotka,jak Ty jesteś stokrotka,to skąd Ty pamiętasz "cycek",chyba Cię zasuszyli.Może nie był najlepszy ale wart wspomnień i westchnień.TO SE NE WRATI!!!

jarek 2009-03-04 17:00:25

25.

Ja jestem za MOIMI pieknymi i bardzo milymi paniami z AS.Pozdrawiam Was Dziewczynki...

Kamil 2009-03-09 15:36:28

Komentarz

wróć do tematów forum

II miejsce w Powiatowym Turnieju Motoryzacyjnym

23 kwietnia trzech naszych uczniów: Piotr Korowaj z kl. III LO, Patryk Małolepszy z kl. IIILO oraz Rafał Nikończuk z kl. V TGiPC reprezentowało naszą szkołę w Powiatowym Turnieju Motoryzacyjnym.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble