wróć do tematów forum

odwaga

Komentarz

reszelak 06-03-2010 godz 14:38

Wszyscy nażekali na Pana Romana Borejkę.wybuchła wielka afera że to złodziej,oszust że powinien podać sie do dymisji.wszyscy anonimowo wypowiadali sie na jego temat w negatywnym sposób.A czy teraz znajdzie sie osoba która bedzie potrafiła przeprosić i przyznac siś do swojego błędu i do fałszywych oskarżeń.

1.

wyjmij język z jego tyłka...

lala 2010-03-06 15:17:58

2.

Tzn. nie podlizuj mu sie lizusie bo Cie wssie lizuse !!!!

Gerwazy 2010-03-06 15:23:17

3.

Jeżeli dla prawników i innych decydentów wyjaśnienie tej kwestii zajęło tyle czasu(to ja jako prosty obywatel miałem prawa nie wiedzieć,że jest to jednak "zgodne z prawem"),zresztą nie zgadzam się z takim stanem prawnym..W supermarkecie jest promocja na wazelinę(zrób zapas).

patriot 2010-03-06 16:32:28

4.

Więc tym bardziej - skoro nie wiesz i nie jesteś znawcą prawa - nie oceniaj, nie krytykuj, nie pluj na ludzi. No cóż, taka nasza polska mentalność...

zgryz 2010-03-10 10:08:43

5.

Nie plułem jadem,ale jeśli pamiętasz sam pan radny mówił że ewentualnie zwróci wynagrodzenie(więc wynika z tego iż sam uważał że mógł złamać prawo).

patriot 2010-03-11 09:45:08

6.

Ale Pan radny powiedział, że zwróci pieniądze jeżeli złamał prawo, czyli nie wiedział jaka jest jego sytuacja, więc nie zabrał ostatecznego stanowiska tylko czekał na opinię prawników, a niestety wiele osób zanim te opinie nadeszły już go skreśliło i nazwało oszustem - ja się okazuje bez racji. Szkoda, że wiele osób nie potrafi utrzymać swojej zawiści na wodzy.

miko 2010-03-11 23:37:23

7.

No dobra. Jak zwykle wszyscy mają rację. Proszę niech sam "zainteresowany" poda w tekście otwartym lub jego "rzecznik" jakich dokonał czynów jako radny powiatowy i prezes wodociągów, które to czyny będą zarejestrowane na złotych stronach historii miasta Reszel i powiatu Kętrzyn. Ja osobiście mam techniczną amnezję i widzę ostatnie rachunki za wodę i tylko pamiętam jak głosowali radni na temat podwyżki na NIE. Jak to się stało, że podwyżka jest i to większa jak inflacja. Chyba ktoś tu zakpił sobie ze wszystkich i zrobił "samorządowe" jaja. Pytanie zasadnicze, czy płacimy za decyzje Pana Prezesa czy decyzje "radnych", czy to wszystko na jedno wychodzi.

woda 2010-03-14 23:33:20

Komentarz

wróć do tematów forum

Jak dobrać pojemnik na ręczniki papierowe do biura, szkoły lub restauracji?

Wybór odpowiedniego podajnika na ręczniki papierowe może zdawać się prosty, ale jest kluczowy dla zapewnienia komfortu i efektywności w Twojej przestrzeni. Rozważając dostępne opcje, uwzględnij przede wszystkim swoje specyficzne potrzeby i wymagania użytkowników. W jaki sposób wybrać idealne rozwiązanie dla biura, szkoły czy restauracji?

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble