1560. witam mam pytanie czy jest mo¿liwo¶æ rozegrania jakiego¶ turnieju siatkówki pla¿owej w reszlu? chêtnie pomogê i oczywi¶cie zagram. proszê o informacjê szukam ludzi chêtnych na grê w siatkówkê. wiem ¿e w ¶wiêtej lipce zrobili jakie¶ boisko ciekawe czy mo¿na tam graæ. jak uwa¿acie? jak kto¶ chêtny to pisaæ proszê
odpowiedz1. fajnie by by³o:D tylko je¿eli bêd± chêtni ja bym siê pisa³ na to
2. a mo¿e siê kto¶ dowiedzieæ czy w ¶wiêtej lipce mo¿na rozegraæ taki turniej?
3. te¿ bym móg³, po odpowiednim treningu:)
4. ja bym zagra³ ale po ilu?? i gdzie w reszlu mozna w rolku zagrac
5. w pla¿ówkê gra siê po siedmiu w polu + bramkarz...
6. Ty Solid chyba jaki¶ gupi jeste¶... W pla¿ówkê ? Po siedmiu ?
7. w plazowke gra sie po 11 + bramkarz, pole ma wymiary 90 na 20 m. Widaæ jak sie znacie na sporcie ;]
8. lepiej w krykieta
9. w³a¶nie tak jest podaj jaki¶ temat to zaraz jakie¶ g³upie odpowiedzi. je¿eli ciê to nie interesuje to wcale nawet nie wchod¼ i nie pisz.
10. idz lepiej pograj w ping ponga :D
11. Bez bramkarza nidyrydy... ;)
12. W Rolku mozna zagrac ... A w jakim wieku szukacie graczy?
13. od 6 do 10 Lat, beda tam skauci z Jamajki bo szukaja reprezentantów
14. jaki niefart, szkoda ze mam 11 lat. hehehe
15. To jest dobry pomys³ mo¿na zorganizowaæ taki turniej za³ó¿my 3vs3 szczegó³owe regu³y by siê ustali³o i bez ¿adnej kategorii wiekowej. Ja mogê wydrukowaæ jakie¶ og³oszenia.
16. To jest dobry pomys³ mo¿na zorganizowaæ taki turniej za³ó¿my 3vs3 szczegó³owe regu³y by siê ustali³o i bez ¿adnej kategorii wiekowej. Ja mogê wydrukowaæ jakie¶ og³oszenia.
17. 3vs3 to w badmintona sie gra,a ogloszenia juz sa na stronie federacji Jamajskiej,ze szukaja graczy dobrze poruszajacych sie po piasku boso
Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.