Forum- rozwiniêcie tematu

dodaj nowy temat

siatkówka pla¿owa

1560. witam mam pytanie czy jest mo¿liwo¶æ rozegrania jakiego¶ turnieju siatkówki pla¿owej w reszlu? chêtnie pomogê i oczywi¶cie zagram. proszê o informacjê szukam ludzi chêtnych na grê w siatkówkê. wiem ¿e w ¶wiêtej lipce zrobili jakie¶ boisko ciekawe czy mo¿na tam graæ. jak uwa¿acie? jak kto¶ chêtny to pisaæ proszê

odpowiedz

1. fajnie by by³o:D tylko je¿eli bêd± chêtni ja bym siê pisa³ na to

2. a mo¿e siê kto¶ dowiedzieæ czy w ¶wiêtej lipce mo¿na rozegraæ taki turniej?

3. te¿ bym móg³, po odpowiednim treningu:)

4. ja bym zagra³ ale po ilu?? i gdzie w reszlu mozna w rolku zagrac

5. w pla¿ówkê gra siê po siedmiu w polu + bramkarz...

6. Ty Solid chyba jaki¶ gupi jeste¶... W pla¿ówkê ? Po siedmiu ?

7. w plazowke gra sie po 11 + bramkarz, pole ma wymiary 90 na 20 m. Widaæ jak sie znacie na sporcie ;]

8. lepiej w krykieta

9. w³a¶nie tak jest podaj jaki¶ temat to zaraz jakie¶ g³upie odpowiedzi. je¿eli ciê to nie interesuje to wcale nawet nie wchod¼ i nie pisz.

10. idz lepiej pograj w ping ponga :D

11. Bez bramkarza nidyrydy... ;)

12. W Rolku mozna zagrac ... A w jakim wieku szukacie graczy?

13. od 6 do 10 Lat, beda tam skauci z Jamajki bo szukaja reprezentantów

14. jaki niefart, szkoda ze mam 11 lat. hehehe

15. To jest dobry pomys³ mo¿na zorganizowaæ taki turniej za³ó¿my 3vs3 szczegó³owe regu³y by siê ustali³o i bez ¿adnej kategorii wiekowej. Ja mogê wydrukowaæ jakie¶ og³oszenia.

16. To jest dobry pomys³ mo¿na zorganizowaæ taki turniej za³ó¿my 3vs3 szczegó³owe regu³y by siê ustali³o i bez ¿adnej kategorii wiekowej. Ja mogê wydrukowaæ jakie¶ og³oszenia.

17. 3vs3 to w badmintona sie gra,a ogloszenia juz sa na stronie federacji Jamajskiej,ze szukaja graczy dobrze poruszajacych sie po piasku boso

odpowiedz

<< wróæ do tematów

Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.

© 1998-2012 Specnet