2236. Do wszystkich sprzedaj±cych mieszkania w Reszlu - je¶li wystawiacie w internecie swoje mieszkanie na sprzeda¿ to dodajcie przynajmniej 1 zdjêcie, bo nie wrzucaj±c ¿adnego zdjêcia tracicie wielu potencjalnych klientów!
odpowiedz1. moje mieszkanie i mój sposób sprzeda¿y
2. Bujaj siê nik.
3. Nie rozumiem - kto¶ napisa³ poradê w dobrej wierze i nawet to siê nie podoba. O zgrozo...
4. logiczne,zainteresowany zadzwoni
5. tak to jest w naszym Reszlu co by¶ nie napisa³ czy to doradzi³ czy poprosi³ o opinie to zawsze skrytykuj± mieszka³am tam kilka dobrych lat i wiem ze tam s± ludzie bardzo z³o¶liwi (wiêkszo¶æ) gdy ci wszystko wychodzi i uk³ada to bêd± wszystko robiæ aby dopiec a jak tylko wali ci siê wszystko to siê ciesz± a¿ podskakuj±
6. zdjêcia?to cyknij kilka zdjêæ swojej chaty i poka¿ wszystkim jak mieszkasz.bo przecie¿ sprzedajesz mieszkanie i ten robi ci ³askê o ile je w ogóle kupi, bo przecie¿ nie widzia³ zdjêæ w internecie, przepraszam ca³y Reszel nie widzia³ ich w internecie.
7. Wstawiæ jedn±, dwie fotki dla ogólnego rozeznania, a jak±¶ wypasion± galeriê z obcykanymi wszystkimi zakamarkami to inna sprawa.
8. Po co fotki?? Jak kto¶ jest zainteresowany to siê odezwie i tak. A fotki mo¿na wys³aæ na maila.
9. a sk±d mo¿na wiedzieæ, ¿e przysz³y "kupuj±cy" oka¿e siê ... z³odziejem? znam taki przypadek.. kto¶ ¿yczliwy kupuj±cemu opró¿ni³ mieszkanie, bo by³o na zdjêciu widaæ parê drobnych rzeczy, które mo¿na zamieniæ na.... :) ze wszystkim trzeba uwa¿aæ hehe
Portal informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.