Zgredek 30-05-2022 godz 23:37
Zdawało mi się że widziałem tą konfiturę przy biedrze, ktoś coś ?
1.
ta sześdziesiona siedzi. Siedzi na ochronce bo miał wielkie bolesne (bolesne to dobre słowo) problemy ze współosadzonymi. Konfitura reszelska.
Pusi 2022-05-31 22:40:08
2.
He he seta andrzejek miał w D.... więcej siusiaków niż ja włosów na głowie he he
Złodziej 2022-06-03 21:11:15
3.
Kopsnę wam taki wianek. Cesarski chlast w niczym mu nie pomógł. Non toper ma tam cegielnie. Przyjmuje na audiencji charakterniaków. Jak mówią jest seta derby niepotrzebne i do kindybała. On już nie raz dostał klapsa i teraz jest piękny. Seta i gra na hejnał w haremie także koleżko kopać glinę. I do krańcówki nie pociśnie. Kropidło w witę i szamie krem. Sam lutowałem łachudrę w styję to wiem i łeb do bardachy na koniec.
gamzać grypsem 2022-06-03 22:18:14
4.
Reszelska patologia się wyłoniła na forum :D
Patologia 2022-06-04 15:17:08
5.
Grypsiarze z kociborza. Do zoo, do gaju, albo do paki spowrotem . Element spoleczny
JackSparrow 2022-06-04 16:07:46
6.
ej, a która to jest ta cała seta?
Imprezowa łaka łaka 2022-06-06 17:02:26
7.
Nie ktura a ktury małolat jesteś to nie wiesz miely meline na rogu słowijańskiej i mazurskiej fajki ruske palywo z wodo robione i alko ale ich Tatan zameldował i sankcje mieli i problemy i afera była i takie inne ale prawde ludzie piszo że ten młodszy to zwykły majciasz jest i to wszyscy wiedzo.
Mietek 2022-06-06 19:18:25
8.
Trochę średnio po polsku ktoś tu napisał, ale fakty się z grubsza zgadzają. Stary złodziej i kapusta a w konsekwencji w kryminale został pojemną parówką, ale po co o tym pisać kto ma wiedzieć ten wie i nikt tu mu ręki nie poda. Pozdro dla kumatych
Rudy 2022-06-07 22:59:54
9.
Do Mietka nie szargają moją ksywą i nie pisz głupot !!!!!!!!!
Tatan 2022-06-09 17:07:06
10.
tatanka co się uruchamiasz, nie unoś się, po co ta mowa nienawisci ? Przecież wszyscy wiedzą jak było i kto, jak to się ładnie mówi zadenuncjował ich melinkę, ale to w sumie dobrze bo na paliwie od nich cierpiały silniki, a na ich alkoholu wątroby w naszej małej społeczności więc jak najbardziej ok, a zresztą donieść na donosiciela to żadne donosicielstwo, nic złego, a tęczowy andrzejek setka urodził się żeby donosić więc w końcu i na niego donieśli ;-)
Słowiańska 47 2022-06-10 20:58:05
11.
Słowiańska 47 skoro uważasz że ja na kogoś doniosłej to przedstaw się żebyśmy mogli się spotkać, l !!!!!. Bo nigdy na nikogo nie doniosłej i nie doniosę . Mam swoję zasady od najmłodszych lat i nie życzę sobie szargać mojej opinii w naszym społeczeństwie !!!
Tatan 2022-06-11 07:37:40
12.
zasada się potwierdza, złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja", donosiciel natomiast "od najmłodszych lat mam zasady, jestem prawilniak, ja nigdy nikogo, tępię donosicieli..." tak to działa moi drodzy.
śledczy 2022-06-11 10:58:01
13.
tatan chłopcze, widujemy się kilka razy w miesiącu. Kiedy jadę swoim pięknym ekskluzywnym autem przez wieś machasz do mnie witą jak do ziomka i mam wówczas obawy że ją sobie złamiesz od tego intensywnego wyrażania radości z faktu zobaczenia mojej osoby. Nie jesteśmy jednakże jakimiś zażyłymi znajomymi, fakt niegdyś za szczenięcych lat przestawaliśmy pod kioskiem na słowiańskiej (tak, był tam kiosk) czy boisku szkoły, ale ja poszedłem w rozwoju dalej, ty natomiast stanąłeś w miejscu obligatoryjnie wykluczając się z grona moich znajomych, choć już wtedy nie szczególnie odpowiadało mi twoje towarzystwo, a po tym jak nasz miejscowy Magik wyleciał oknem, nasze relacje samoistnie się rozluźniły i z racji że jestem kulturalną osobą skinę delikatnie głową w twoją stronę jednak to tylko przejaw zasad społecznych. I jeszcze jedno...ja nie uważam, ja wiem.
Słowiańska 47... 2022-06-11 12:35:42
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama