mała 35 24-03-2021 godz 13:32
Jakie opinie macie o reszelskich przychodniach, która lepsza pod względem lekarzy, podejścia do pacjenta, podejścia do covida.,dawania skierowań na badania czy do specjalistów? Przyjmują normalnie czy przed wizytą na testy wysyłają? , np jeśli zgłasza się ból gardła czy uszu - bo i te już ponoć są objawem covida.
1.
Na kolejowej cały czas otwarte, nie było tak przez cały tamten rok że była zamknięta. Jak byłam przeziębiona to normalnie zostałam przyjęta i zbadana.
reszel 2021-03-30 18:26:16
2.
Na kolejowej tragedia. Cały dzień człowiek dzwoni i nikt nie raczy odebrać telefonu. A jak juz ktoś odbierze to pani w rejestracji zbywa pacjenta. Za co im płacą?za siedzenie picie kawy i plotkowanie?
..... 2021-04-09 13:15:23
3.
Na kolejowej tragedia. Cały dzień człowiek dzwoni i nikt nie raczy odebrać telefonu. A jak juz ktoś odbierze to pani w rejestracji zbywa pacjenta. Za co im płacą?za siedzenie picie kawy i plotkowanie?
..... 2021-04-09 13:15:36
4.
Kłamiecie,ja za każdym razem mam połączenie i nie ma problemów z wizytą u lekarzy.
2021-04-21 16:09:23
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama