ja 10-05-2021 godz 18:24
Rema szuka coraz to nowych pracowników a czas sie porzegnać ze starymi szczególnie z tymi biurokratami ilu to fizycznych przypada na jednego psychicznego ?Czas to zminić na zbity ryj połowe biurowych pracowników po kolesiostwie i kumoterstwie przyjetych włacznie z prezesem na zbity ryj
1.
Rema szuka pracowników ale nie przyjmuje nikogo ,to zakrawa na paranoję.Znam osobiście osoby które złożyły podania o pracę i zero odzewu zastanawiam się czy chodzi o darmowych pracowników UP czy poszukują tzw.swoich bo od miesięcy nikogo nie znaleźli,czasy pracy za pół darmo się skończyły a niewolników nie znajdą i koło zamknięte a starzy pracownicy już odchodzą na zasłużoną emeryturę.
Halina 2021-05-11 08:11:55
2.
Takie życie. Dlatego ja chcę zostać inzynierem
Willie Mąka 2021-05-11 20:52:33
Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.
wiecej...Reklama