wróć do tematów forum

Wyłączenie świateł latarni w godzinach 23-5

Komentarz

Wzburzony 11-07-2022 godz 19:28

Witam, Co mieszkańcy Reszla sądzą o tej zmianie? Nie ukrywam, że często po 23 wracam do domu chwiejnym krokiem i boję się że coś mi się stanie, wyrastający krawężnik tu i ówdzie, albo nierówna nawierzchnia chodników w naszym pięknym mieście, chyba trzeba kupić latarkę czołową albo noktowizor, na co idą moje podatki... W

1.

jak to uslyszalem to bylem w szoku i nie dowierzam do tej pory ze wogole cos takiego jest mozliwe. podobno polska jest w europie, reszel w erytrei. trzeba cos z tym zrobic, KONIECZNIE

Johny 2022-07-12 15:03:09

2.

Może trzeba iść na kompromis i wyłączyć co drugą latarnię :D.

Żanet Kaleta 2022-07-12 19:50:18

3.

Będzie się działo ulalaaaaa

MilePanie 2022-07-12 22:30:19

4.

Tak jest w wielu krajach Europy

ToJa 2022-07-14 03:12:29

5.

Nie wiem o jakiej Europie mówisz i w jakiej byłaś. Gdzieś w Serbii, Albani i gdzieniegdzie w Rumunii w biednych wioskach pewnie może tak się zdarzać. W Europie to się śmieją z nas czy prąd mamy. Jak widać, żarty jednak mają swe podstawy

Kaleson 2022-07-14 11:44:30

6.

Kaleson- Choćby w Niemczech (np. w niewielkich miejscowościach, w bocznych ulicach - nie w głównych i to ta różnica). Nie udawaj światowca. XD

ToJa 2022-07-15 17:09:31

7.

ToJa-To że ty wieś raz opuściłes jak na ogórki do Niemiec jechałeś nie znaczy że każdy anonim na tym forum też. A w Niemczech to pół Warmii mieszka pracujac za chlebem i nigdy nie słyszałem o takich sytuacjach, ani na własne oczy nie widziałem, a byłem w wielu miastach. Ty byś przestał usprawiedliwiać niekompetentnych ludzi na stanowiskach bo dla mnie to wstyd że na wieczorne spacery będziemy chodzic w kopalnianych latarkach na głowach :) .. się znalazł...

Kaleson 2022-07-15 21:25:56

8.

Ale i wielkim Niemcom kryzys też sie w końcu do tyłka dobierze i tylko patrzeć jak będą cieniej śpiewali to swoje - haili hailo haila ....

Zofia 2022-07-26 14:48:01

Komentarz

wróć do tematów forum

Mitomania, czyli dlaczego ktoś notorycznie kłamie?

Mitomania, zwana również pseudologią fantastyczną, to zaburzenie psychiczne, które objawia się patologicznym, systematycznym wymyślaniem i opowiadaniem nieprawdziwych historii, często w przekonujący sposób. Prawda może być trudna do odróżnienia od rzeczywistości, nawet dla samego mitomana. Co ciekawe, statystycznie częściej dotyka kobiet niż mężczyzn. Sprawdź, jakie są objawy mitomanii i poznaj przyczyny.

wiecej...

Reklama

Agencja ReklamowaMąka chlebowaMeble