dnia: 25-03-2018 godz 13:29 Eve napisał(a):
ostatnio byłam w Gdańsku i gdzie się nie pójdzie reszelskie mordy aż słabo sie robi
dnia: 2018-03-25 18:46:12 emmm skomentował(a):
1. Aha, a co w związku z tym? Twoja morda reszelska też była w Gdańsku.dnia: 2018-03-26 11:55:54 ... skomentował(a):
2. ... a nie zauważyłaś, że na Twój widok ich -reszelaków w Gdańsku - zbierało na wymioty?dnia: 2018-03-27 10:57:49 Kosmo :D skomentował(a):
3. ...cichodajka pojechała na gościnne występy i przestraszyła się, że ją rozpoznają....dnia: 2018-03-28 23:35:40 Pan z miasta Gdańska skomentował(a):
4. A co ja mam powiedzieć? Z tej reszelskiej wiochy wyjechałem lata temu, a ostatnio podjeżdzam swoim pięknym lśniącym Leksusikiem na stację paliw, a tam co? reszelska morda biegnie i chce mi paliwo tankować (dla małomiasteczkowych - na stacjach są ludki do tankowania paliwka zatrudnieni na wyżej wymienionych), ale to nie koniec, idę ze swoją piękną żoną która pochodzi z miasta Gdańska do mojej ulubionej restauracji, a tu z kartą win (dla małomiasteczkowych - karta win to takie menu...nie, jeszcze inaczej...jadło-spis ;-) tylko że nie jadła, a właśnie spis win), podchodzi kelnereczka...patrze na twarz...reszelska morda, zwyczajowo zostawiam napiwek...tym razem nie zostawiłem. Apeluję...reszelanie, zostańcie w swojej wiosce zabitej deseczkami, rozmnażajcie się między sobą z kuzynostwem ;-) nie pchajcie się w Polskę i Świat, jedno i drugie obejdzie się bez was.dnia: 2018-03-29 20:42:13 Dddd skomentował(a):
5. Myślisz że jak mieszkasz w Gdańsku to kim ty jesteś?? Zamknij ten swój ryjek i nie udawaj bogacza. Spójrz jaki ty byłeś /jesteś patologiczny.dnia: 2018-04-02 21:31:49 skomentował(a):
6. Do Pan z Gdańska ! Gdańsk to ty widziałeś ale w telewizji regionalnej !dnia: 2018-04-03 18:28:35 Reszelanka skomentował(a):
7. Do "Pana" z Gdańska!!! Dlaczego podpisuje się "Pan" z Gdańska, skoro pochodzi "Pan" z małego miasteczka-Reszel. Musi być "Pan" bardzo zakompleksiony, że negatywnie wypowiada się na temat Reszelaków. Powinien"Pan" być dumny,że pochodzi z tak pięknej perełki Warmii jaką jest Reszel. Gdańszczaninem "Pan" nigdy nie był i nie będzie, a na mordy patrzy "Pan" jak inni Reszelacy patrzą na "Pana" mordeczkę !!!dnia: 2018-09-05 22:38:52 halina skomentował(a):
8. Do " KABOTYNA z Gdańska" "Cham ze wsi wyjdzie, lecz wieś z chama nigdy".