dnia: 30-05-2018 godz 12:58 Wkurzony. napisał(a):

Temat: Co tu się odpier.....

Do czego to doszło, że rema wynajmuje dla Ukraińców mieszkania?

dnia: 2018-06-01 09:24:21 pracoholik skomentował(a):

1. Jakbyś ruszył d..e i wziął się za pracę i przestał się mazac na forum to nie byłoby potrzeby zatrudniać obcokrajowców. Tyle w temacie tumanie.

dnia: 2018-06-01 13:09:35 Emilka skomentował(a):

2. Gdyby nasi chceli pracować i nie przeliczali czy zabiorą 500+ to pewnie by nie zatrudniali cudzoziemców!

dnia: 2018-06-02 11:58:05 RESZELANKA skomentował(a):

3. Gdyby dobrze płacili ,to nikt by nie przeliczał ,czy się opłaci. 500+ na drugie i kolejne dziecko należy się niezależnie od dochodów.

dnia: 2018-06-02 14:07:00 Emilka skomentował(a):

4. Serio? Co niektórzy, a raczej wiejszosc osób pracujacych , jeżeli już pracują zarabiają najniższą krajową i muszą dojechać do pracy i nie liczą czy by dostali 500+ tylko po prostu pracują...nie liczą na 500 czy inne zasiłki

dnia: 2018-06-02 15:09:19 RESZELANKA skomentował(a):

5. Emilko , dlaczego zaprzeczasz swoim wcześniejszym słowom ?

dnia: 2018-06-02 19:33:58 Emilka skomentował(a):

6. Czytaj ze zrozumieniem. Napisalam ze jak już pracują, bo jeżeli chodzi o naszą gmine to jest mało rodzin gdzie rodzicie pracują...

dnia: 2018-06-12 13:36:59 skomentował(a):

7. tematem jest Rema myślę że żeby nasze zakłady proponowali mieszkańcom naszej gminy taką pracę plus mieszkanie opłacane przez zakład to też w gminie nie jedna osoba podjęła by się takiej pracy.PRACA MIESZKANIE OPŁACONE CZEGO WIĘCEJ MOŻNA CHCIEĆ.Niestety dla naszych mieszkańców gminy nie ma miejsca w naszych zakładach na taką pracę jest to smutne i przykre że gmina zgadza się na pomoc obcokrajowcom a nie dla nas.Dla reszelan brakuje stancji do wynajęcia i lokalów zastępczych też nie ma może trochę zainteresowania ze strony gminy bo jej mieszkańcy nie mają gdzie mieszkać z rodzinami a tu proszę ukraińcy mają porażka

dnia: 2018-06-12 13:41:42 skomentował(a):

8. Jestem ciekawa czy zgłoszone to jest do Urzędu Skarbowego skoro dla nas w gminie nie ma miejsca tylko proponują szukać w innym mieście to z kąt dla ukraińców śmieszne może ktoś inny powinien się tym zainteresować

dnia: 2018-06-18 11:59:49 skomentował(a):

9. A tu akurat myli się pani pracuję i niczego mi nie brakuję,zaradna też jestem i wiele osiągnęłam a prawda boli widzę oj boli a może i wiele pani osiągnęła ale inteligencji chyba nie z tego co widać jak pani piszę i obraża ludzi a prawda jest taka że nic nie robicie żeby pomóc naszym mieszkańcom i piszę o ludziach którzy pracują i starają się i to jest właśnie iloraz inteligencji obrazić wszystkich w koło kto piszę prawdę porażka

dnia: 2018-06-19 06:28:53 - skomentował(a):

10. Skoro pracują to powinno być ich stać na wynajem mieszkania lub spłatę kredytu. Trzeba sobie radzić w życiu. Proste

dnia: 2018-06-19 11:38:57 skomentował(a):

11. Nie jest wszystko takie proste nie każdy dostanie kredyt ja sobie radzę w życiu a kredytu nie dostanę a na stancję stać mnie.Ja nie piszę o ludziach którzy liczą na wszystko od miasta i czekają siedząc w domu piszę o normalnych pracujących rodzinach.Bo ci co nic nie robią to miasto zajmuje się i socjalne dostaną i z opieki i mieszkanie i gdzie tu jest logika szkoda gadać żegnam

dnia: 2018-07-25 17:56:07 falikFontana skomentował(a):

12. A ja mam.na to wy.je.na.ne jajca

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania