dnia: 20-09-2018 godz 09:00 kp napisał(a):
Reszel potrzebuje zmiany. Drastycznej zmiany ze względu na sytuację w kraju. Odsuńmy stare układy w miasteczku (obecny Burmistrz i jego świta w tym odpady poskomunistyczne), nie dopuśćmy przyjaciół komuchów z PIS do władzy (Pan Pandzia od Gowina) postawmy na kobiety. Jeżeli nie będziemy zmieniać swoich małych ojczyzn to zaakaceptujemy rujnowanie naszej Polski. Możemy się różnić politycznie i światopoglądowo, ale powiedzmy to sobie otwarcie tylko Ślimak i jej girl team jest GWARANCJĄ zmiany.
dnia: 2018-09-20 09:16:22 Jaaaa skomentował(a):
1. Ładnie to tak ludzi nazywać "odpadami"? Miałem Panią za dużo mądrzejszą osobę. Poza tym pani kandydatka sama wypuściła informację, że jej przyszłym zastępcą będzie były milicjant, więc o co chodzi z tym postkomunizmem? A secundo bez Pana Pandzi to pani kandydatka dalej by siedziała na gospodarce, bo została dyrektorką z namaszczenia Pana Pandzi i dopóki był na stanowisku byli przyjaciółmi z jednej drużyny.dnia: 2018-09-20 10:24:27 Karol skomentował(a):
2. Jestem za tym aby to Pani Katarzyna zarządzala nasza mają ojczyzna. Dajmy szanse aby to kobieta bez żadnych układów, bez żadnej przynaleznosci, mówię tu o grupie nauczycieli dyrektorów szkół pchających się na stołek, stała na czele naszej małej ojczyzny.dnia: 2018-09-20 10:54:35 Nqwrpc skomentował(a):
3. Piękna reklama. Ale to nie przejdzie. Oby nie przeszło. Dajmy szansę czemuś/ komuś nowemu,ale zwolennikiem tej Pani nie jestem. I z tego co się orientuję nie tylko ja.dnia: 2018-09-20 10:55:04 hehhehhe skomentował(a):
4. Fakty: 1. Pan M. Janiszewski - pozostaje, jak jest,a jak jest każdy wie i widzi. 2. Pan M. Krasiński - wygrywa, jak było, jak rządził w Powiecie każdy wie, widział (pierwsze decyzje: powyrzucać ludzi z urzędu na bruk). 3. Pani K. Ślimak - wygrywa - zaczynamy nowe otwarcie do weryfikacji w kolejnych wyborach.dnia: 2018-09-20 11:17:01 Katarzyna ¦limak-Du skomentował(a):
5. Ciekawe wypowiedzi zarówno te o zastępcy jak i o drużynie. Nie ma pojęcia kto rozsiewa taki informacje, ale na zdrowy rozum: - pani Ślimak nigdy nikomu nic nie mówiła na temat swojego zastępcy, jak również o jakichkolwiek innych stanowiskach, bo nie dzieli czegoś czego nie ma; - trudno być w jednej drużynie stojąc po dwóch stronach i starając się o to samo stanowisko, to nie brydż, ale widocznie komuś jest potrzebne wprowadzanie zamieszania; - zanim została dyrektorem, to poza prowadzeniem gospodarstwa pracowała m.in. w arimr, bez czyjegokolwiek poparcia, zawsze sobie radziła i dalej też tak będzie, a do tego to chyba tylko oni tak dokładnie wiedzą, kto co dla kogo zrobił i jak jest teraz.dnia: 2018-09-20 12:05:57 hehhehhe skomentował(a):
6. Dezinformacja i manipulacja, bo "ciemny lud to kupi" - znamy to odkąd komuniści z PIS objęli władzę w naszej Polsce. Niebawem dowiemy się, że Ślimakowa obwołała się królową Polski, założyła tajne stowarzyszenie wspomagając się czarną magią i pije krew...Nie dajmy się zwariować. Walka polityczna, walką polityczną,ale każdy ma swój rozum, a w Reszlu mieszka wiele mądrych ludzi, którzy wiedzą, co się dzieje i jak ważna jest w tej chwili obrona podstawowych wartości, jak jedność i wsparcie w małych społecznościach. Dość grupy trzymającej władzę Panowie Janiszewski i Krasiński już pokazali w jaki sposób widzą rządzenie a mieszkańcy wiedzą, jakie są tego efekty. Władza jest KOBIETĄ:)dnia: 2018-09-20 19:44:16 ja skomentował(a):
7. 15 wspaniałych jeden przemoc domowa,drugi wyłudzanie kasy na chorego ojca o Michałku ,żle wybrałeś.dnia: 2018-09-27 22:46:00 Monika skomentował(a):
8. Ja uważam, że Reszel powinien dać szansę kobiecie. Pan Janiszewski miał już swoje dwie. Czas na zmiany.dnia: 2018-10-19 15:38:30 SpecNET skomentował(a):
9. testdnia: 2018-10-19 15:40:50 SpecNET skomentował(a):
10. test2