dnia: 02-01-2021 godz 09:35 reszelanie napisał(a):

Temat: Czekam na zmiane w Strazy miejskiej

Pytanie za co otrzymuje wynagrodzenie nasza Straz miejska ?Przecież on i nie znaja regulaminu. Nie znaja przepisu .Nie znaja zakresu obowiazku Nie mozna sie do nich dodzwonic. Jedynie to potrafia wlepiac mamdaty za zle parkowanie. Czas najwyzszy zeby dowiedzial sie ich zwierzchnik o. pracy naszej strazy miejskiej Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

dnia: 2021-01-02 15:02:09 Janusz skomentował(a):

1. Najpierw powiedz czym Ty się zajmujesz i jak wykonujesz swoje obowiązki, a dopiero potem oceniaj innych, może leżysz wętlem do góry, nic nie robisz, pobierasz zasiłki i z nudów przychodzą Ci do głowy kretyńskie myśli, zajmij się swoimi sprawami.

dnia: 2021-01-03 23:08:07 Junior skomentował(a):

2. Dokładnie. Zajmij się swoim życiem i swoimi zarobkami mendo

dnia: 2021-01-04 13:18:26 skomentował(a):

3. Wystarczy w Straży Miejskiej tylko Pan Dariusz A

dnia: 2021-01-05 07:58:21 kuń skomentował(a):

4. straż miejska to zbuki lenie i nieroby sie pozatrudniali ,ciekawe czy się myją lenie starczy popatrzec na tych smrodów

dnia: 2021-01-05 15:09:25 Piotrek skomentował(a):

5. kun to prawda ? to są dopiero pijaki i brudasy....

dnia: 2021-01-05 17:51:57 Karabin skomentował(a):

6. Ale wy jesteście tragiczni . Co was to k*** obchodzi gdzie kto pracuje co robi i ile zarabia. Śmierdziele to wy jesteście niedo j eby, które sobie nie potrafią poradzić w życiu. Bez rozwiązań pomysłów i środków na siebie piszecie o innych ludziach na forum Masakra wasza postawa gorsza niż prlowska zmora. Z takimi ludźmi jak wy nie ma co się spodziewać zmian w tym kraju, który jest zbudowany na takiej śmieciowej mentalności jak wasza m wszystko w tym temacie

dnia: 2021-01-05 18:38:31 Karabin skomentował(a):

7. A to że go wn ojady za***alacie w fabrykach to miejcie do siebie pretensji. Nie czytate nie pisate debile. Lepszej dla was przyszłości nie ma. Ojciec wam może nie mówił to ja wam powiem. nie chcieliście nosic teczki to łapcie o 6 za woreczki :)

dnia: 2021-01-05 20:28:17 skomentował(a):

8. Czyj to synek taki bochater

dnia: 2021-01-05 21:03:13 Tomek skomentował(a):

9. To synek pewnie jakiegoś Policjanta, Urzędnika bądź Pana że straży miejskiej bo tej kaście w Reszlu wszystko wolno albo z rodziny tej kasty.

dnia: 2021-01-05 23:26:48 Karabin skomentował(a):

10. Syn hahahahaha człowieku ja z tymi ludźmi nie mam nic wspólnego. Takiej postawy żal mi po prostu jak twoja. Kasta hahaha ty kastę widziałeś jak ty za Kętrzyn przez życie nie wyjechałeś. Chyba że zagranicę ale to też na pole, gdzie bus cię zawiozl. Takie buractwo jak ty trzeba zwalczać więc piszę. i malowazne dla mnie kto kim jest i co robi. Wstyd mi za to że taka ciemnota się z mojego miasta wywodzi :)

dnia: 2021-01-06 06:41:58 Tomek skomentował(a):

11. Następna gnida pkroju M.K bądź M.N

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania