dnia: 12-03-2025 godz 07:42 Reszelak napisał(a):

Temat: Reszelm

Chodzi mi o nasz ryneczek czy władze miasta planują coś w tym kierunku zrobić bo wygląda to paskudnie te betonowe ławy te kamienie no i pojemniki na śmieci przy ktorych przyjeżdża gościu i sprzedaje ryby. Latem jest sporo turystów schodzą do parku a tu taka wizytówka miasta.Można by wziąść przykład z pobliskich Korsz jak to wygląda.

dnia: 2025-03-12 07:57:58 Tomek skomentował(a):

1. To zaprezentuj swój talent i mądrość projektową, tylko skonsultuj z konserwatorem zabytków. A ryneczek jest od wieków...może myślałeś o fotelach dmuchanych zeby wstawić?Będzie mięciutko i elegancko żebyś mógł pisać swoje projekty.A nie jesteś specjalista?Rozumiem nudzisz się.

dnia: 2025-03-12 13:34:56 katolik skomentował(a):

2. prawa jest taka ,że turysta chodząc po ryneczku powinien mieć gdzie cupnąć i posiedzieć pod parasolem tak jak w innych miastach na ryneczkach. Szkoda bo widzę jak latem w kafejce czy na przeciwko w cukierni zawsze miejsca zajęte i ta jedyna ulica latem wygląda pięknie jak by była nie w Reszlu,kolejny rok i kolejne nic.....

dnia: 2025-03-12 19:26:54 Jan skomentował(a):

3. A po co. Lepiej stadion remontować i przygotować na A klasę, żeby się wyróżniać

dnia: 2025-03-15 13:29:40 Kuba skomentował(a):

4. Pisze sie wziąć !

dnia: 2025-03-21 06:31:06 Reszelak skomentował(a):

5. Tomek co Ty bredzisz jakie fotele dmuchane chodzi mi o sam wygląd i miejsce widzę że jesteś zwolennikiem i Ci się to podoba bo ja jestem przeciwnego zdania.

Ty odpowiadasz: *

e-mail: (*)

nick: *

proszę wpisać to słowo:

(*) - pola obowiązkowe

Uwaga.
Posty zawierające adresy stron www lub e-mail nie są zapisywane.
Treści o charakterze reklamowymusuwane,
Adresy e-mail nie są ujawniane.

wróć bez zapisywania