Wiosna!!!!Kto w mieście zajmię się problemem bezpańskich psów? Czy one tak naprawdę nie mają właścicieli? Jeżeli tak to niech wkroczą służby miejskie! Duże watahy są olbrzymim zagrożeniem szczególnie dla dzieci powracających ze szkoły.
Pieskie życie
Rozmowa rozpoczęta 29.03.2006, 15:00 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A ile gówna zostało po nich, może zniknie z roztopami, hehe
Teraz to ja niewiem co sie dzieje powinni wyłapać te wszystkie bezpańskie psy, bo to sie w głowie nie mieści żeby idąc do szkoły cały czas zwracać uwagę na to żeby zza przeproszeniem w gówno sie nie wpierdol....ć. Reszelskie trawniki po zimie wyglądają jak pole po naworzeniu gównem. Nic dodać nic ująć.!!!!!!
Teraz to ja niewiem co sie dzieje powinni wyłapać te wszystkie bezpańskie psy, bo to sie w głowie nie mieści żeby idąc do szkoły cały czas zwracać uwagę na to żeby zza przeproszeniem w gówno sie nie wpierdol....ć. Reszelskie trawniki po zimie wyglądają jak pole po naworzeniu gównem. Nic dodać nic ująć.!!!!!!
Ale wiesz kamas, po takim nawozie będziemy mieć bardzo zieloniutkie trawniki w mieście, turyści będą się zachwycać naszym pięknym miasteczkiem i zastanawiać jak to robimy, że jest tak zielono ??:)
Najlepiej jest wyłapac właścicieli tych psów może się nauczą żeby prowadzac pupile na smyczy w odludne miejsca a nie puszczac w samopas bo nie chce się wyjśc ja mam dwa psy i chodzę w ustronne miejsca jak narobią nikt w nie nie wdepnie.
myślę że wiekszosc tych odchodow pochodzi z udomowionych pieskow. Straz miejska powinna zwracac uwagę na to gdzie właściciele wyprowadzają swoje psy. Jęsli ktoś nie zamierza sprzątac po swoim piesku to niech go sobie w ogole nie kupuje. Swego czasu przed blokami spółdzielczymi były tabliczki o zakazie wyprowadzania psów. i co? nikt sie do tego nie stosował....