Pani Patrycjo, wszystko jasne. Ma pani nie tylko problem z wiedzą kierunkową, ale także z czytaniem ze zrozumieniem (a to jest podstawowy warunek uczenia się). Odwagą jest podpisywać się pod takimi bredniami, które pani płodzi na tym forum, a nie tylko podpisywać się - także tu szacuneczek. Ja bym się ze wstydu spaliła, gdyby np. potem moi wykładowcy czytali, jaką wiedzę ze studiów wyniosłam... Tak, Internet nie jest anonimowy. Proszę też pamiętać, że jest pamiętliwy (te pani wypowiedzi będą jeszcze długo, długo...). Pani kariery jako prawnik to raczej nie zrobi, ale gdy ktokolwiek (np. potencjalny pracodawca albo klient - w końcu prowadzi pani jakąś działalność) wygugla sobie panią, żeby zobaczyć z jaką osobą ma do czynienia, to chyba z wrażenia przewróci się na plecy, czytając pani wypowiedzi. Co do pani wizji - jeśli chodzi o mnie niestety pomyłka :) Kim jest Janko z B., niestety nie wiem, ale chylę czoła przed jego erudycją (trudne słowo - zna pani?) i oczytaniem. Nie za bardzo też rozumiem, o co chodzi z zamaskowanymi serwerami. Mój jest tak samo zamaskowany jak i pani, także nie rozumiem. Zresztą, mniejsza z tym, podobnie jak "mój idol" opuszczam ten wątek (nie ma za bardzo z kim dyskutować). PS Jest pani tak zabawna, gdy próbując dowiedzieć się, kto panią w sporze rozłożył na łopatki, mało pani się nie posika... A może niezadowolony klient? a może profesor z uczelni? a może zawistny kolega? Myśl, Patrycjo, myśl (to takie zaklęcie, może zadziała...) :D
CBA w Reszlu :) :)
Rozmowa rozpoczęta 16.05.2012, 08:42 · 56 odpowiedzi · 1 wyświetleń
jestem janko b i pani helenka jest skorumpowana bez dwóch zdań
Pani Helenko nie przypominam sobie,żebyśmy przeszły na TY z byle kim na TY nie przechodzę. Napisze Pani może do Janko B - on Panią uświadomi,jakie są konsekwencje zniesławiania. Państwa zachowanie wyczerpuje znamiona tego występku więc chętnie spotkam się z Państwem osobiście . W związku z powyższym żądam przeprosin na forum w przeciwnym razie w akcie oskarżenia będę wnioskować o nawiązkę i zobowiązanie Państwa wpłaty na rzecz Stowarzyszenia Re-akcja (tak,żeby bardziej bolało). Osobiście żadne z Państwa nie jest w stanie mnie urazić (ani z Was prawnicy ani porządni ludzie-tacy się nie wstydzą swoich nazwisk) jednak pomawianie mnie o brak wiedzy to już postępowanie, które może poniżyć mnie w opinii publicznej i narazić na utratę zaufania z racji wykonywanego zawodu czyli przestępstwo określone w art.212 kk tym bardziej,że poza przekopiowanymi orzeczeniami i własną żałosną interpretacją dowodu na brak mojej wiedzy nie posiadacie . Oczekuję przeprosin do piątku w przeciwnym razie jw. Proszę nie traktować tego jako groĽby, a jedynie jako informację i radzę się dobrze nad tym zastanowić.
Pani Patrycjo, przyglądam się dyskusji z niedowierzaniem, trochę śmiechem, a czasem żałością i nasuwa mi się tylko jedna myśl - ludzie są piekielnie zawistni. Naszym małym społeczeństwem rządzą stereotypy. Proszę nie przejmować się atakami ze strony internetowych mądrali. W odróżnieniu od nich Pani POSIADA prawnicze wykształcenie. Ludzie Pani zazdroszczą. Nasze społeczeństwo nienawidzi ludzi, którym się dobrze powodzi, którzy mają/robią coś więcej niż przeciętny Kowalski. To się przejawia w wielu dziedzinach - poza tym nie trzeba Pani tego tłumaczyć, bo dała Pani tego wyraz jakieś kilka postów wcześniej. Aha i jeszcze jedno - teraz do wszystkich: Nie zauważyliście, że my w ogóle jako naród nie potrafimy rozmawiać? Każda próba dyskusji (zwłaszcza w sieci, gdzie tak łatwo kogoś obsmarować, będąc anonimowym) kończy się jakimiś wyzwiskami ad personam. Dno kochani, dno.
Do Jana, autora wpisu nr 45:
Po pierwsze, nazwę narodowości w języku polskim piszemy wielką literą.
Po drugie jakim ty musisz być prymitywem człowieku, żeby wysnuwać takie nietrafne argumenty? Wiesz co, bycie człowiekiem do czegoś zobowiązuje. Nawet jeżeli pani X jest Ukrainką tzn, że różni się czymś od pozostałych mieszkańców Reszla, Polski, świata? Cyt. "szczeka swoją niewiedzą" - miałeś na myśli, że psem jakimś jest czy co? Wstyd mi za ciebie. A EURO to z kim organizujesz?
Jestem Polką i dziękuję Bogu, że jeszcze nie wszyscy mieszkańcy Reszla równają do twojego poziomu.
jestescie chorzy!!!ludzie co wy soba reprezentujecie?jezeli ktos sie wypowiedzial i staje z obronie naszych ludzi to po ki wy atakujecie ta osobe?Pani patrycja nie jest moja znajoma znam ja z widzenia ale wiem ze jest osoba bezstronna i ma doswiadczenie prawnicze-to moim zdaniem pozwlal jej na zabranie glosu w co niektorych sprawach. nie rozumiem atakow na jej osobe oraz tego ze potraficie tylko atakowac oskarzac i ponizac!zastanowcie sie!!krzywdzicie naszych ludzi!!!naszych mam na mysli z jednej miejscowosci!!
jestem z cba co sra