Czekam nadal na odpowiedzi;)To fajnie,że ktos w końcu siega w przepisy;)-przyda się w końcu. No a teraz kolejna odpowiedĽ na moje rzekome kłamstwai czekam;)
Nic i nic i zero!
Rozmowa rozpoczęta 25.04.2008, 03:25 · 69 odpowiedzi · 1 wyświetleń
To Ty wiedziałaś, że podajesz forumowiczom przepis, który od 2003 r. jest nieaktualny ?!. I mimo to, jak gdyby nigdy nic, zadajesz pytanie "czy gmina nie ma uprawnień wynikających z możliwości zawartej w art. 82a prawa budowlanego" ?! ¦wiadomie wprowadzasz reszelan w błąd ?!!
Przepraszam Wszystkich Reszelan nie jasno się wyraziłam więc prostuję, jeśli do 2003r. istniał przepis umożliwiający gminie załatwienie sprawy hotelowej to nie zrobiono tego, a problem ten nie istnieje od wczoraj prawda?Co z reszta odpowiedzi?
Wyraziłaś się jasno, tylko nie przypuszczałaś, że ktoś to sprawdzi i przyłapie Cię na kłamstwie (nie pierwszym). No więc temat zakończony. Który temat wybierasz sobie jako następny ?
Myśsobie co chcesz-kto miał zrozumiec ten zrozumiał temat pt:ile lat gmina nie ma planu zagospodarowania przestrzennego?
Znowu zadajesz pytania, a ja mogę co najwyżej udowadniać prawdziwość lub fałsz danej tezy. Jeżeli chesz zadawać pytania o plan lub fontannę albo skwerek, to idĽ do Ľródła: zapytaj burmistrza albo radnych - proste !
teza: Gmina nie ma planu zagospodarowania przestrzennego od wielu lat;) prawda czy fałsz?
To skoro jestes takim znawcom może napiszesz nam o konsekwencjach braku planu?
Gmina nie ma planu zagosp. przestrzennego. Dzięki, że uznajesz mnie za znawcę. A możesz napisać, komu i w czym brak tego planu przeszkodził ? Bo jest to na tyle złożone i kosztowne, że 1/2 gmin w Polsce nie ma takiego planu. P.S. pisze się "znawcą" a nie "znawcom".
aha..błąd ort jest z premedytacją;)
w Twoim przypadku, chyba z "premedytacjom" ;)
no z czatu z Burmistrzem wynika,że brak takiego planu rodzi konsekwencje i to poważne i że wszlekie inwestycje i sprzedaz działek będzie możłiwa po powstaniu takiego planu;)Czyli rozumiem,że brak takiego planu nie stoi na przeszkodzie,żebym wykupiła sobie działeczkę między stacja benzynową a Wólką-jak wspomniał Burmistrz? Oczywiście ,że uważam Cię za znawcĘ przyznam,że wielu ciekawych rzeczy się dowiedziałam, więc czekam niecierpliwie na kolejne informacje - bez złośliwości( pomijam fakt,że obraziłes mnie personalnie, ale cóż taka widocznie mentalność-dziękuję również za czuwanie nad moją ortografią;)
do usłyszenia jutro, bo już muszę jechać...
prawie jednocześnie wysłaliśmy posty - nie zdążę już merytorycznie odpowiedzieć, bo to trochę pisania - ale może jutro. Dzięki mimo wszystko, no i te, no, buziaki...
OK to czekam na wykładnię i informacje - jutro;)postaram się byc aktywna aczkolwiek róznie to może być. Pozdrawiam i zycze udanego popołudnia. Również dzięki ( nie będę ryzykować juz tymi buziakami;)pa
No cóż....nihil novi.. kolejne wybory, kolejne powyborcze rozliczanie rządzących... byle do kolejnych wyborów ;)))). Zmieni się burmistrz, zmieni się rada, a problemy pozostaną... jak to mówią - przykład idzie z góry ;)))).
No cóż....nihil novi.. kolejne wybory, kolejne powyborcze rozliczanie rządzących... byle do kolejnych wyborów ;)))). Zmieni się burmistrz, zmieni się rada, a problemy pozostaną... jak to mówią - przykład idzie z góry ;)))).
Ja pierdziele te miasto sie cofa a nie rozwija zobaczmy na ketrzyn e tym miescie cały czas jest coś robione a u nas nawet funtana stoi nie tknieta zal mi tego miasta ;/
No i się nie dowiedziałam co z tym planem;( chyba zostaliśmy olani przez Moba,który twierdzi,że nie jest nam on do niczego potrzebny!Szkoda;(