Brawo dla Ciebie kolego wstydu narobiłeś dla władz miasta że w innych jest ładniej a u nas jak zawsze byle jak i właśnie są zakładane nowe światełka w Rynku może będzie ładniej ??? Sam ocenisz. Jeszcze raz BRAWO !!!
Brawo dla forumowicza 4String
Rozmowa rozpoczęta 20.12.2007, 07:39 · 16 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Bo prosze pani Marzeny, pewnikiem jest, ze wladze miasta dzien pracy rozpoczynaja od przegladu forum. Czytaja i planuja dzien - co tu jeszcze zrobic aby ulatwic zycie mieszkancom Reszla. Dowodem na to sa blyskawiczne akcje np.: droga do Klewna no i te nieszczesne lampki. Akcji z hotelowa pewnie nie bedzie, bo to musi zalatwic natura - jakas katastrofa budowlana i oby bez ofiar.
racja przechodziłem i widziałem nowe ładne zakładają a stare i brzydkie zdjeli:):D
Skoro jesteś wróżką wyczaruj aby coś zrobiono w sprawie "hotelowej" ja wróżką nie jestem tylko mieszkanką Reszla i wpływu na to co się dzieje z "hotelową" niestety nie mam.Pozdrawiam
dwa tematy wcześniej "lina-paulina" zaproponowała, aby pociągnąć do odpowiedzialności osoby odpowiedzialne za sprzedaż Hotelowej "warszawskim cwaniakom" - co o tym myślicie ?
i ktoś jej mądrze odpisał-sformułuj zarzuty.
;)
Faktem jest że wrak hotelowej jak co roku straszy w naszym ładnyn miasteczku ale widać nasze władze akurat ten budynek upodobały sobie na naszą wizytówkę.Wjeżdzając do centrum ta ruder jest na pierwszym planie.Może za parę lat ktoś to zmieni jak te lampki.
Co do Hotelowej polecam najnowszą Gazetę Reszelską
W Kętrzynie chyba zostało za dużo, to nam podrzucili ;D.
No musze zobaczyć te lampki .. bo jeszcze nie widziałam ich ;p ;p
No i wygląda to całkiem sympatycznie ;) a i jadąc od Placu Paderewskiego dzwonki rzucają się w oczy, a nie Hotelowa ;)
Ale tylko wieczorem ;]
a na studni jaki fikuśny myk ;)
Kolegow sobie szukasz????? to nie do mnie:/
A co do "hotelowej" ,to wszystkich zainteresowanych polecam artykuł w ostatnim wydaniu "Gazety Reszelskiej".
Przepraszam. Merzena była wcześniej.To wszystko przez ten zgniły wyż. Ale sprawę hotelowej widzę pesymistycznie.Może to wszystko potrwać kilka lub kilkanaście następnych lat.