Ktos kiedys bardzo bronil urzednikow z UP w Ketrzynie i co teraz powie o pracy tych urzedow po kontroli?Wynik pokontrolny jest taki <ze najgorzej w calej Polsce pracuja UP na WAr.mazurach.Dokladnie potwierdzilo sie to ca wszyscy mowia.Nasi urzednicy tylko wbijaja dane w komputerach.Nie widac ich w terenie,nie szukaja pracodawcow.Nie ma ich tam gdzie ludzi zwalniaja itd..dluga lista ,a nasze wojewodztwo ma najwieksze bezrobocie w calym kraju.Ministerstwo ma sie zajac tymi urzednikami bezkwalifikacji.Miejmy nadzieje ,ze ktos ta skorupe ruszy.
URZAD PRACY
Rozmowa rozpoczęta 14.05.2009, 09:40 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A ja nie czekam aż ktoś mi znajdzie prace, nie nażekałem na Urzędy Pracy i inne instytucje, tylko sam sobie poszukałem pracy :)
oni tego nie zrozumieją...;)
Samos?Popracuj trochę nad ortografią!Wiedziałem,że tak będzie i bardzo się cieszę, że tak wyszło!Ciekawe, co teraz powiesz nam Pan Kamil P.,obrońca darmozjadów UP!Oni pierwsi powinni włożyć pomarańczowe kamizelki!
Rysiu nie miał się czego przyczepić, to przyczepił się ortografii :D. Elżbieto, poproszę konkrety, a nie parę ogólników wyczytanych gdzieś w Gazecie Olsztyńskiej. Przykro mi, że nie masz pojęcia, o czym piszesz - kontrola przeprowadzona była jedynie w naszym województwie, nie w całej Polsce. I myślisz, że jak ruszą tę "skorupę", to coś się zmieni? Bezrobocie spadnie? Wszyscy będą szczęśliwi? Nasze województwo ma największe bezrobocie w kraju od kilkunastu lat. Gdzie byłaś wcześniej? Siedziałaś cicho, bo nie było po kim "pojeĽdzić" na forum? Już wcześniej powiedziałem - skoro macie zastrzeżenia do pracy urzędników, proszę zgłaszać się do pana starosty. Tylko czy macie na tyle odwagi, "forumowi szczekacze"... Z mojej strony - EOT. P.S. Solid, co racja to racja ;).
Panie Kamilu trochę pokory i ostrożności to nikomu jeszcze nie zaszkodziło!
Panie Radmir, mam udawać, że deszcz pada, jeśli na mnie plują? Wszyscy są cwani, ale w internecie :). Co mi z ostrożności, skoro i tak wiedzą jak się nazywam i gdzie pracuję :]. Szkoda moich nerwów.
Właśnie dlatego warto podejść do pewnych rzeczy z dystansem i uśmiechem zamiast wdawać się pyskówki które do niczego nie prowadzą.A tak na marginesie tak naprawdę to nikt na forum i internecie nie jest anonimowym!!!Więc warto dwa razy się zastanowić zanim się napisze coś głupiego i obrazliwego bo można ponieść konsekwencje .
Na różnych forach ludzie różne rzeczy piszą .Reszelskie forum jest i tak jednym z najgrzeczniejszych ,a jeszcze ciągle straszą nas konsekwencjami.Może zacznijmy więc wypisywać wyłącznie listy pochwalne pod adresem różnych instytucji i osób .Zapanuje ogólne zadowolenie i nikt nie będzie tego czytał.
ach ta magia internetu. To ja dla rozluĽnienia napiszę, że Orlęta zagrają wyjazdowe spotkanie z Fortuną Ruciane-Nida. Zapraszam do krytykowania mnie, że nie na temat pisze. wszak nikt tu nie jest anonimowy więc znacie mnie doskonale ;)
Naprawdę trochę pokory Panie Kamilu bo kiedyś ta pomarańczowa kamizelka się przyda i będzie wstyd...