Gdzie planujecie spędzić mecze polaków???
W Domu ,U Pod Kasztanem czy w Rycerskiej??
Euro 2008 w Reszlu
Rozmowa rozpoczęta 04.06.2008, 14:57 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
W krainie czarów! To może Polacy wygrają!
Szkoda, że "Pod Kasztanem" jest mały telewizor :].
52 cale to mały ?
Jest jeszcze Restauracja u Renaty, tam na mistrzostwach świata był rzutnik na zapleczu, może i tym razem będzie. Pewnie wszystkie podane w temacie miejsca będą zatłoczone.
A czym wy się ekscytujecie, jakimiś bzdurami. Ja to dopiero mam problem i dużo nauki do licencjatu. A wy o pierdołach głowę sobie zaplatacie. szkoda was ludzie naprawdę.
Euro to wydarzenie przełomowe w historii polskiego sportu, więc teksty, że to pierdoły możesz sobie zachować dla siebie. Równie dobrze mogę powiedzieć, że Twój licencjat jest dla mnie głupotą, nie wiadomo po co o nim piszesz na forum. A co do Euro to szkoda, że Burmistrz nie pomyślał o mieszkańcach Reszla i nie wystawił kawałka płótna i rzutnika na ratusz. Byłaby świetna atmosfera. Mieszkańcy Reszla nie żyją tylko świętami kościelnymi i oprócz Bożego Ciała można organizować coś jeszcze. No ale trudno. W Rycerskiej zapowiada się naprawdę fajna impreza :D
Niech ktoś pogada z dyr Gimnazjum ,może tam możnaby było wstawic ekran i rzutnik.jest czlowiek od sportu ,niech się wykaże ,lud woła.Zróbcie coś dla niego.
tak pierdoły, to jest głupi wasz mecz, dobrze ze burmistrz nie wystawi płutna ja nie mam zamiaru słuchać waszych wrzasków po nocy, albo wycia. a i tach jak zawsze przy takich zabawach sztachety beda fruwac to po co to organizować.
Ale w sklepie na Spichrzowej są cudne
akcesoria kibica,sama kupiłam.
No to Remus do nauki, a nie smęcisz na forum :]. Skoro przy licencjacie masz takie problemy z koncentracją to gdybyś miał się uczyć do magisterki, trzeba by było pół miasta zamknąć :].
to juz wszystko jasne Rycerska wygrywa. Po pierwsze dużo miejsca po drugie słyszałem ze tam kupili nowy 60 calowy TV. Po trzecie dwa lata temu było bardzo przyzwoicie
W Rycerskiej jest projektor. Nowego telewizora nie widziałem.