Mieszkam przy ulicy B.Chrobrego i ciekawi mnie czy innym mieszkańcom też przeszkadzają cyrki jakie odbywają się na nowej stacji paliw.Ostatmio widziłem tak zwane bączki jakie kręcił pewien stuknięty kierowca.Czy ten człowiek myśli co robi ? Nie dość że otwierając okno słychać przerażliwy pisk i łomot to jeszcze okropny smród palonej gumy.Pewnie gdyby głupota miała skrzydła ten człowiek by latał.Dziwi też fakt że właściciel stacji na to pozwala pewnie mają podobny tok rozumienia.Mam tylko nadzieję że ktoś zrobi z tym porządek.
Czysta oznaka głupoty
Rozmowa rozpoczęta 18.06.2007, 23:15 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Czy takie rzeczy mają miejsce codziennie? Myślę,że nie. Skoro w Reszlu nie ma żadnego dużego oddalonego od zabudowań placu, z którego nie przeganianoby kierowców chcących poszaleć i poprawiać swoje umiejętności. Ma drodze nie można, na placu nie można, w takim razie gdzie można... A czy ten kierowca myśli co robi? Pewnie tak. Ci, którzy nie myśląc szaleją samochodem najczęściej leżą juz na cmentarzu. Skoro hałas jest taki uciążliwy to dziwni mi fakt, że nie przeszkadza Ci drogi Mieszkańcu hałas przejeżdżających kilkadziesiąt razy dziennie ciężarówek.
Mam wątpliwości, czy "kręcenie bączków" ma coś wspólnego z poprawianiem swoich umiejętności w zakresie jazdy ;]...
Jedank myślę że tak. Uczysz się kontrolować samochód, tak abyś Ty nad nim panował a nie on nad Tobą. Taka jazda uczy kontrolowania pośligu. To przydaje się póĽniej zima kiedy spadną pierwsze sniegi
plac jest nawet za stacją PKS i co z tego placu jak nasza dzielna policja po 5 minutach sie zjawia tylko dla tego że dla jakiegoś byłego ormowca przeszkadza że kotś z tyłu szaleje.
W Reszlu jest tak, że ten plac mógłby być nawet poza miastem gdzie nikt nie mieszka, a i tak na pewno by komus przeszkadzałoby to , że ktoś sobie pojedzie poćwiczyć umiejętności prowadzenia lub nawet "sprawdzić" swoje auto, bo tu żyją ludzie którym wszystko przeszkadza :( i to nie koniecznie są starsi wiekiem.Jeśli coś zakłóca w nim ład i pożądek to juz jest bleeeee
facet zrobi krzywde komuś albo sobie to się nauczy!