Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Nowości na Stronie

Rozmowa rozpoczęta 28.01.2008, 21:23 · 31 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 28.01.2008, 21:23

Od pewnego już czasu na stronie pojawiają sie tylko informacje sportowe, taneczne lub wokalne. Czy Was, drodzy forumowicze, też to nudzi ? Bo mnie np. zupełnie nie obchodzi że Nina Kodorska śpiewała w niedzielę w Lidzbarku, a grupa ludzi tańczyła sobie w ferie w MOKu. I nie chce tu urazić żadnego wykonawcy czy tancerza, po prostu strona ta jest monotonna. I tylko na forum coś się dzieje...

#2 · 28.01.2008, 21:39

Ja w zasadzie tylko na forum zaglądam :>.

#3 · 29.01.2008, 11:23

Solid ,a zrobiłbyś taką figurę jak ta dziewczyna ? Myślę ,że najwyżej orła byś wywinął.Bardzo dobrze ,żę jest taka informacja ,bo przynajmniej wiemy co się dzieje na bieżąco.To ktoś powiedziałby sport i sport.i dobrze ,że tak jest .Cudze chwalicie ,a swego nie znacie- mówi się. A my znamy i dobrze.

#4 · 29.01.2008, 13:09

No dobra, a co z innymi informacjami ?? Ciekawą jesteś osobą Lino, jak tylko ktoś wyraża inny pogląd na jakiś temat to od razu atakujesz. A ja nie twierdziłem przecież że to nuda bo potrafię sobie założyć nogi za głowę. Pomyśl czasem zanim coś napiszesz bo takimi uwagami to wystawiasz sobie kiepskie świadectwo.

#5 · 29.01.2008, 13:41

Bardzo chciałabym zobaczyc twoje załozone nogi za glowę. Zrób zdjęcie i daj na stronę główną.Napewno CI pogratululę, a zawsze to będzie nowy temat, a jaka radość .

#6 · 29.01.2008, 15:17

A co Ciebie Solid obchodzi? Hm?

#7 · 29.01.2008, 16:52

Tak, zgodzę się z Tobą Solid. Yo zaczyna robić się troszeczkę nudne...

#8 · 29.01.2008, 17:59

Wiele rzeczy. Dla przykładu podam piłkę nożną. Tą w wydaniu Orląt. Admin tej strony jest skonfliktowany z Adminem strony klubu, bo ten ma na swojej witrynie link do konkurencyjnej strony o Reszlu. Tym sposobem na oficjalnej stronie Reszla nie ma o naszym klubie nic oprócz suchego linka. Zdrowa sytuacja ?? A Ty Lino, nie pogrążaj się...

#9 · 29.01.2008, 18:56

To zdumiewające Solid co tu piszesz o domniemanych konfliktach i konkurencji. Właściwie nigdy bym nie wpadł na pomysł z takim argumentem. Wracając do wątku o piłce nożnej, to na stronie Reszla, którą administruję, nie ma informacji o np. Orlętach, gdyż takowa znajduje się na stronie Klubowej, prowadzonej przez "Romana", a jak wiesz, nie mam w zwyczaju kopiowania treści z innych stron. Co do pojęcia "oficjalna", to polecam zapoznać się z linkiem "autorzy" na stopce strony.

#10 · 29.01.2008, 20:59

Cóż... wygląda na to, że w Reszlu naprawdę nic się nie dzieje ;). Tylko tańczą i śpiewają ;D.

#11 · 29.01.2008, 21:20

Zapomniałeś dodać o naszym forum Kamilku:)Tu się chyba najwięcej dzieje;D

Brawa dla Pana Administratora!

#12 · 29.01.2008, 22:33

Ależ Panie Adminie, przecież wymienił Pan w tej sprawie kilka maili z Romkiem. A co do kopiowania to już pisałem w którymś z poprzednich postów, że nikt nie będzie miał pretensji o to, że jego tekst znajdzie się na tej stronie. A takie informacje jak gol Piotrka Ruszkula, powołanie do kadry Pawła Przybylskiego czy wybory nowego zarządu kulbu zasługują chociaż na odnośnik do całego newsa. Zachęcam więc gorąco do odwiedzania co jakiś czas strony Orląt. pozdrawiam

#13 · 29.01.2008, 22:58

Wole jak tańczą i śpiewają, a teraz jak się kąpią .A co ty Solid tak walczysz o te piłkę ?Wiele osób wcale nie jest zainteresowanych a jak ktos chce to sobie wejdzie na stronę.To TY przesadzasz jak zwykle.Pograżóna w smutku.lina

#14 · 29.01.2008, 23:14

Prawda jest taka, że Ci co tańczą, śpiewają i się kąpią przesyłają Adminowi informacje o tym co robią, a ludzie od strony Orląt piszą na stronę Orląt i nie dają wzmianki Adminowi. Adminowi przeredagować, skrócić itp się po prostu nie chce (bo nie wydaje mi się, żeby nie potrafił), a na zaglądanie co jakiś czas na różne, nieciekawe jego zdaniem strony jest zbyt leniwy. Przecież pisał na forum, że adres mailowy znasz...

#15 · 30.01.2008, 14:41

nie walczę o piłkę, tylko o to, żeby strona była bardziej różnorodna. Choć akurat Orlęta są jedną z najlepszych reklam dla naszego miasteczka. Lino, ok, ale nie sądzisz, że gdyby na stronie naszego miasta, która z pewnością ma dużo więcej odwiedzin niż strona klubu, była jakaś wzmianka o tym, ze na stronie Orląt coś tam ciekawego (dla jednego mniej dla drugiego bardziej) się pojawiło to dotarłoby to do większej ilości osób. A to oznacza większą promocję sportu w tym mieście. Także wśród młodzieży.

#16 · 30.01.2008, 19:35

No właśnie. Ale gdy kilka postów wstecz padło hasło żeby zaprosić do Reszla rekordzistę świata w podbijaniu piłki głową (notabene piłkarza Orląt!) to

wyraziłeś Solid swoją dezaprobatę!!!

Więc nie pisz że jesteś za większą promocją sportu wśród młodzieży w naszym

mieście bo sam sobie zaprzeczasz:]

#17 · 30.01.2008, 23:50

No to pokaż swojemu dziecku kolesia, który kilka godzin tylko podbija piłkę...Gdzie tam duch rywalizacji ?? Poza tym co taki człowiek mógłby zaprezentować ?? A niedawno w Reszlu był posiadacz kilku rekordów w podbijaniu piłki-Janusz Chomontek. Nie potrzebujemy odgrzewać kotleta :)

#18 · 31.01.2008, 15:54

Oj lokalnym patriotą to Ty Solid

nie jesteś:( Przecież tu chodzi o

człowieka z Reszla, naszego ziomka

a nie jakiegoś tam Chomontka:)

#19 · 31.01.2008, 19:08

Zdumiewająca, to jest reakcja admina na to, że ktoś wyjawia prawdę ;)

#20 · 31.01.2008, 19:52

Alez niektórzy z Was sa tempi !! zeby cos robic to trzeba na to długo pracowac. niezaleznie od tego czy sie tanczy godzinami czy śpiewa czy odibja piłke !! co zrobisz ze młodzież w naszym miescie jest uzdolniona pod względem tanecznym i wolalnym??? to sie o tym pisze!! NO chyba ze TY solid masz jakies ukryte talenty to dawaj ... zrób cos... napisz do administratora ... zrób zdjęcia i bedziemy Cie z checia podziwiac(chyba ze juz cos robisz to zwracam szacunek ale pokaz to chetnie zobaczymy). najlepiej jest siedziec i tylko obgadywac.

#21 · 31.01.2008, 20:25

Uzdolniona młodzież to jedno, ale jeszcze ktoś musi tę młodzież przygotować. Bez instruktorów, trenerów i innych ludzi, którzy robią to z pasją, często poświęcając swój prywatny czas i pieniądze nie byłoby takich efektów.

#22 · 31.01.2008, 21:30

ja np potrafię w miarę poprawnie pisać :P

I czytać ze zrozumieniem, bo wcale nie twierdzę że to złe, że oni tańczą i śpiewają. Wręcz przeciwnie bo pożytecznie spędzają wolny czas zamiast dłubać na mieście słonecznik. Chodziło mi tylko o to, że na stronie o innych rzeczach piszę się rzadko. Przeczytaj raz jeszcze mieszkanko mojego posta :) Meszebet, lokalnym patriotą jestem, tyle tylko, że człowiek z Reszla mógłby tu czasem wpaść ot tak, bez żadnego zaproszenia. Więc to raczej on nie jest :)

#23 · 01.02.2008, 07:45

WyobraĽ sobie Solid że ów jegomość

wpada sobie do Reszla ot tak, bez żadnego zaproszenia:)Szkoda tylko

że nie może zaprezentować swoich niecodziennych umiejętności i kilku lat

ciężkiej pracy w rodzinnym mieście...

Jak Ty byś się czuł na jego miejscu? Hm?

Nie byłoby Ci czasem przykro?

#24 · 01.02.2008, 09:31

Z tym zrozumieniem to chyba nie jest dobrze. Tyle osób pisze , że jak Ci Solid brak informacji ,to zajmij się tym sam.Możesz przeciez założyć jeszcze jedną stronę o Reszlu. Wtedy Ty będziesz decydował co w Niej ma być.A TY tylko narzekasz narzekasz nic Ci sie nie podoba oprócz swoich wypowiedzi -to chyba jest narcyzm komputerowy.

#25 · 01.02.2008, 14:38

oczywiście, że mogę się zająć tym sam, tlye tylko że to jest oficjalna strona naszego miasta. Zobowiązuje to chyba do czegoś. a z tym narcyzmem to jakoś nie rozumiem... Czy stwierdziłem gdzieś że tylko moje wypowiedzi mi się podobają ?? Jak zwykle od razu atak albo docinka, jak z tym narcyzmem. Czemu to miało służyć ?? Masz przez to lepsze samopoczucie ??

#26 · 01.02.2008, 17:13

Uważam ,że tak jak jest,to nieżle. Swoje wywody kieruj ,gdzie indziej.Natomiast moje samopoczucie jeśli Cię to interesuje, jest dziś wyjatkowo niestabilne (zrzucam to na brak słonca)Twoje z nateżenia pisania postu widzę ,że też nie za bardzo. Polecam gorzką czekoladę.

#27 · 01.02.2008, 23:52

i coś sie zaczyna na tym forum nawet takie docinki jak teraz

#28 · 02.02.2008, 09:50

Z tego co wiem to forum służy właśnie do wypowiadania własnej opinii. Nie wiem więc czemu miałbym nie kierować tutaj swoich wywodów.

#29 · 02.02.2008, 11:44

Ja też wyrażam ,ale z tym sportem to przesada.Gdyby była znowu III liga, to

bym poczytała ,a tak oprócz pilki ręcznej nie ma co przeżywać.Może teraz jak jest nowy prezes .to wezmie się za resztę.Powodzenia.

#30 · 02.02.2008, 16:19

Myślę,że wszystko trzeba przyżywać jeżeli jest się entuzjastą sportu.Poprzedni prezes wyprowadził klub z zapaści finansowej-to chyba dobrze?Nowy prezes jest też dyrektorem gimnazjum i życząc mu powodzenia uważm ,że nie będzie żle jeżeli będzie o tym pamiętał

#31 · 15.02.2008, 14:35

przybyli ulani pod okienko:d

gdzie Jesteś nasza Marzenko:D:D:D:D::D

#32 · 16.02.2008, 13:34

Wujek Staszek mistrz ciętej riposty xD

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.