Czy to prawda,że gmina podziekowała naszym orłom z robót interwencyjnych?
Jesli to prawda to szkoda bo patrząc na ich robotę dzieci z Reszla i wszyscy turyści mogli zobaczyć sceny zywcem wyjęte z filmów takich chociazby Alternatywy 4 czy Miś.
Takiej ignorancji i ementarnego braku poszanowania dla pracy dawno już nie widziałem.Zawsze powtarzam,że jeśli ktoś chce pracowac to znajdzie robotę.A takim nierobom widać nie warto podawać ręki bo marnują tylko nasze pieniadze i przynoszą wstyd.
Interwencyjni Pa pa ! ?
Rozmowa rozpoczęta 22.08.2008, 16:45 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
To wina Burmistrza ,bo na takie zachowania pozwala,dawno trzeba było ich pogonić,ale po co się narażać.Dziwi mnie podejście reszelskich władz.Reszel jest ospały,ale tak ślimaki mają.Do sorupki i siedzą ,czasami łep wychylą,kawałek przejdą i do skorupki.Takie to życie ślimaków
To wina Burmistrza ,bo na takie zachowania pozwala,dawno trzeba było ich pogonić,ale po co się narażać.Dziwi mnie podejście reszelskich władz.Reszel jest ospały,ale tak ślimaki mają.Do sorupki i siedzą ,czasami łep wychylą,kawałek przejdą i do skorupki.Takie to życie ślimaków
Określ, co masz na myśli. Czy prace interwencyjne czy roboty publiczne?
Wina zawsze zwalana na Burmistrza -dlaczego? Przecież za prace interwencyjne odpowiada Pan Andrzej który ma Pana Danielka jako "brygadzistę" a że panowie zatrudnieni zaleli robaka i policja ich złapała to już inna inkszość .Nie szanują sami pracy mieli szansę i 3 panów poleciało na zbity pysk.I kto jest winny ? Zapewne nie burmistrz,sami sobie są winni i nie ważne czy to prace interwencyjne czy publiczne jak się robić nie chce to się ***gruszki zbija
a jeszcze niedawno, ktoś się na forum strasznie pieklił, że władze miasta zamiast zatrudniać profesjonalne firmy mogłyby zatrudniać bezrobotnych, bo oni zrobią wszystko tak samo i taniej... ludziom nie dogodzi...
Oj Rena - weĽ aparat zrób fotki, prześlij na forum - i będzie o czym klikać