W dniu dzisiejszym w Łodzi rozpoczęły się ćwierćfinały i półfinały wyborór Miss Polonia 2008. Nasze województwo reprezentuje między innymi tegoroczna Miss Warmii i Mazur 2008 - Małgorzata Grzelak. Trzymajmy kciuki za Małgosię, ponieważ to już etap o profilu ogólnopolskim i konkurencja bardzo duża.
Wybory Miss Polonia 2008
Rozmowa rozpoczęta 29.07.2008, 14:38 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Z tego, co mi wiadomo to Miss Warmii i Mazur została Pani Aneta R. studentka pedagogiki UWM w Olsztynie, a Pani Gosia to Miss Ziemi Kętrzyńskiej.
Pani Małgosia Grzelak jest Miss Warmii i Mazur w konkursie Wybory Miss Polonia 2008, a ten drugi tytuł tez ma.Drogi \Feliksie czytaj post ze zrozumieniem.
Natomiast Aneta Rudzińska pochodząca z Wilkas ma ten sam tytuł, ale w innym konkursie czyli w (Miss Polski)Od jakiegos czasu Organizatorzy podzielili się i mamy 2 konkursy ,z tym że wybory Miss Polonia są starsze i z tradycją.
jeste 30,06 czy cos wiadomo o ?naszej " reszelskeij Gwiazdce? jak poszło?
Niestety Gosia nie przeszła do pólfinału.Z naszego województwa do pólfinału dostała sie tylko Anna Rudnicka.
http://igo-art.net/polfinal2008/wojwarminskomaz.htm
Niestety Małgosia nie dostała się do wspaniałej 30 kandydatek do Miss Polski 2008 nasze województwo reprezentuje Anna Rudnicka ze Szczytna :-(
Szkoda Małgosiu ....ale i tak jesteś Najpiękniejsza dla naszego miasteczka i mamy ten zaszczyt że jesteś reszelanką.
A TY MARZENA TO jakas rzeczniczka Gosi,może Ona nie życzy sobie byś o Niej pisała,wszystko wiedząca.Bedzie chciała to napisze ,a Ty nie wtrącaj się.To już przesada z Twojej strony.Jestes już męczaca.
wszyscy piszą o niej a ja nie mogę ? sorry ale mnie interesuje co się dzieje i nic złego nie napisałam więc odczep się w delikatny sposób..nie trzeba pisać takich tematów to i odpowiedzi nie będzie
a czy Ty na wszystkie znasz odpowiedz,skoro nikt nie pisze to znaczy,że nie chce udzielać odpowiedzi,a Ciebie nikt nie upoważnił do jej udzielania.Zrozum to wreszcie kobieto.
Nie rozumiem dlaczego atakujecie p. Marzene?A ja jej dziekuje za odpowiedz, bo przyznam ze bylem ciekawy jak poszlo naszej reszelance. Po co w ogole zaczynac temat jesli nie mozna uzyskac na niego odpowiedzi. Jestem przekonany, ze gdyby p. Gosia weszla do finalu wszyscy rozpisywaliby sie na tym sukcesem i nikt nikogo nie atakowalby za jakiekolwiek informacje.Nie zaczynajcie wiec temtu jesli nie mozna go rozwinac! Szkoda, ze nie przeszla dalej, ale i tak osiagnela sukces i naleza jej sie brawa za odwage. Dziekuje p.Marzeno za wiadomosc.
kup jej czekoladki jeszcze ha ha.....