TERAZ WSZYSTKO SIE ZMIENILO MILA OBSLUGA JEST SMIESZNIE BARDZO MI SIE PODOBA I CHETNIE TAM CHODZE
ALKOHOLESWIATA
Rozmowa rozpoczęta 24.07.2011, 10:21 · 18 odpowiedzi · 0 wyświetleń
jestem zaa ^^
:D
Ta :D nafazowane ekspedientki i szafa gra ;P
I Tak powinno być! :D Tak trzymać Dziewczynki :DD
Radio Hello ;D
hehe no no no ale czesto butelki sie biją ze śmiechu hah pozdro dla ekspedientek
Lubię chodzić tam dziewczyny zawsze się śmieją czasem mam wrażenie że coś biorą xD
tak powinno być gdy się wchodzi do sklepu ekspedientki powinny być uśmiechnięte wesołe a nie smutne itp. jest git klimacik ^^ zajebistą muze puszczają m.in. Radio Hello ;) ;D
pozdr ;D
Laski z Newraski : D one są boskie :] i takie kochane to nic ze mają jazdy :PP gdyby nie było tej miłej opsługi by się tam nie chodziło czyż nie mam racji ? ; D
pozdrawiam
moje laski z Newraki ;DD jesteśta boskie :]
Lubię tam chodzić jest zajebisty klimacik ^^ Laski cały czas są wesołe uśmiechnięte zawsze zagadają ;P jest git :D
puszczają niezłą muzę m.in. Radio Hello ;D
Pozdr dla was dziewczyny :D
Jest spoko . :-)
Lubię tam chodzić jest zajebista obsługa dziewczynki są zawsze uśmiechnięte i wesole puszczają niezłą muzę m.in. Radio Hello ;D
jest git klimacik ^^
Najlepszy sklep w miescie ! :D
pozdr Laski ;D
dla mnie tam jest git super muza super ekspedientki bardzo lubię tam chodzić pozdro laski:D
ja chodzę tam prawie codziennie jest super, dziewczyny są fajne miłe i zawsze uśmiechnięte.
super atmosfera.posdro dziewczynki:)
dla mnie jest super chodzę prawie codziennie,
dziewczyny uśmiechnięte miłe zawsze jest śmiesznie.pozdro dziewczynki:)
jestem w alkoholach częstym gościem jest zajebisty klimat laski uśmiechnięte nie ma dnia żeby nie zagadały :D Puszczają niezłą muzę m.in. Radio Hello ;P
Tak trzymać dziewczyny :)
POZDRO DLA WAS lASKI ;P
jestem w alkoholach częstym gościem jest zajebisty klimat laski uśmiechnięte nie ma dnia żeby nie zagadały :D Puszczają niezłą muzę m.in. Radio Hello ;P
POZDRO DLA WAS lASKI ;P
POZDRO DLA WAS lASKI ;P