Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

WA WY NIE LEPSI BYLIśCIE

Rozmowa rozpoczęta 03.09.2008, 15:52 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 03.09.2008, 15:52

Wszyscy co tak narzekaja na przystankersów, odwalcie sie w koncu od tych ludzi, mimo iz moga przeszkadzac, nie mozna tak ich obczerniac. Ciekawe jacy Wy cwaniaczki byliscie w młodości. TROCHE WYROZUMIAłOśCI. Poniewaz jest dużo wspaniałej młodzieży Oj nieładnie.

Tacy ludzie pisaniem takich rzeczy już prowokujecie, różne niemiłe zachowania, bo tylko umiecie obczerniać tych ludzi,WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI mendy

Dziekuję

#2 · 03.09.2008, 19:40

"Weś" się w końcu do roboty i zacznij bardziej uważać na lekcjach języka polskiego. Wszak rok szkolny się już zaczął...

#3 · 03.09.2008, 22:25

No nie mogę... Słownik "weś" dziecko lepiej albo jak już kiedyś mówiłem komuś zainstaluj sobie firefox'a to będzie Ci błędy podkreślać... ech...

#4 · 04.09.2008, 08:59

"spoon blackhawk", proponuję mniej angielszczyzny a więcej polszczyzny, bo wiesz, "obczernić" to sobie można ręce pracując przy węglu.

#5 · 04.09.2008, 17:02

Ehh widać, że pisał to jakiś przystankers. Chciał sie popisać ale tylko narobił szkody ;p Bo o przystankersach daaaaawno już nic nie było a tu proszę nowy temat ;) Przystankersik chciał pokazać jaki to on jest mONdry i jaki z niego inteligĘt xD

#6 · 05.09.2008, 00:57

A kto tu ich "obczernia"? Dzieciom nudzi się w domu i zamiast wziąć się za naukę, np. po to żeby takich bełkotów bez ładu i składu nie wypisywać, to wyłażą, siedzą jak te ciule na przystanku i lansują się, bo zobaczyły w BRAVO co jest modne.

#7 · 07.09.2008, 14:09

hahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah ahahahahahahah No własnie odwalcie sie od nas zal mi was ...

#8 · 08.09.2008, 09:33

"Tacy ludzie pisaniem takich rzeczy już prowokujecie, różne niemiłe zachowania, bo tylko umiecie obczerniać tych ludzi,WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI mendy "

Oj polonista miałby ręce pełne roboty, w sumie niedługa myśl, ale jakiz wyraz ... hehe ... a błędów aż miło poparzeć - styl, orgtografia, hahaha!!

Do szkoły dziecinko, do szkoły i słuchac pani pilnie!:)))

#9 · 08.09.2008, 09:35

ortografia - wkradła mi się mała literówka :))) więc poprawiam, bo zauważylam:)))))

#10 · 08.09.2008, 17:29

HAHA, jaki odzew, żal mi co niektórych to prawda za krytykę, ale jeszcze raz apeluję, jako obywatel , absolwent Uniwersytetu ;)), ale przede wszystkim jako Reszelanin

WEZCIE SIE W KONCU DO ROBOTY durnie!!!

Reszelanka, , druga, trzecia i pozostali

Dziękuję

#11 · 08.09.2008, 17:30

HAHA, jaki odzew, żal mi co niektórych to prawda za krytykę, ale jeszcze raz apeluję, jako obywatel , absolwent Uniwersytetu ;)), ale przede wszystkim jako Reszelanin

WEZCIE SIE W KONCU DO ROBOTY durnie!!!

Reszelanka, , druga, trzecia i pozostali

Dziękuję

#12 · 03.11.2008, 06:55

WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI. Hahahahahahah.... To wy się "WE¦CIE" do roboty! Nie macie co robić, tylko przesiadujecie na przystankach! Gdy wracałam do domu, gówniarze siedzieli na przystanku (na Słowiańskiej)i rzucali we mnie jabłkami! To jest normalne?! A niech se siedzą, oby tylko nie szkodzili innym ludziom i nie niszczyli przystanków! Ale nie! Debile nie potrafią się zachować! Tylko wydzierają gęby i zaczepiają ludzi!

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.