Wszyscy co tak narzekaja na przystankersów, odwalcie sie w koncu od tych ludzi, mimo iz moga przeszkadzac, nie mozna tak ich obczerniac. Ciekawe jacy Wy cwaniaczki byliscie w młodości. TROCHE WYROZUMIAłOśCI. Poniewaz jest dużo wspaniałej młodzieży Oj nieładnie.
Tacy ludzie pisaniem takich rzeczy już prowokujecie, różne niemiłe zachowania, bo tylko umiecie obczerniać tych ludzi,WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI mendy
Dziekuję
WA WY NIE LEPSI BYLIśCIE
Rozmowa rozpoczęta 03.09.2008, 15:52 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
"Weś" się w końcu do roboty i zacznij bardziej uważać na lekcjach języka polskiego. Wszak rok szkolny się już zaczął...
No nie mogę... Słownik "weś" dziecko lepiej albo jak już kiedyś mówiłem komuś zainstaluj sobie firefox'a to będzie Ci błędy podkreślać... ech...
"spoon blackhawk", proponuję mniej angielszczyzny a więcej polszczyzny, bo wiesz, "obczernić" to sobie można ręce pracując przy węglu.
Ehh widać, że pisał to jakiś przystankers. Chciał sie popisać ale tylko narobił szkody ;p Bo o przystankersach daaaaawno już nic nie było a tu proszę nowy temat ;) Przystankersik chciał pokazać jaki to on jest mONdry i jaki z niego inteligĘt xD
A kto tu ich "obczernia"? Dzieciom nudzi się w domu i zamiast wziąć się za naukę, np. po to żeby takich bełkotów bez ładu i składu nie wypisywać, to wyłażą, siedzą jak te ciule na przystanku i lansują się, bo zobaczyły w BRAVO co jest modne.
hahahaha hahahahahahahahaha hahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah ahahahahahahah No własnie odwalcie sie od nas zal mi was ...
"Tacy ludzie pisaniem takich rzeczy już prowokujecie, różne niemiłe zachowania, bo tylko umiecie obczerniać tych ludzi,WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI mendy "
Oj polonista miałby ręce pełne roboty, w sumie niedługa myśl, ale jakiz wyraz ... hehe ... a błędów aż miło poparzeć - styl, orgtografia, hahaha!!
Do szkoły dziecinko, do szkoły i słuchac pani pilnie!:)))
ortografia - wkradła mi się mała literówka :))) więc poprawiam, bo zauważylam:)))))
HAHA, jaki odzew, żal mi co niektórych to prawda za krytykę, ale jeszcze raz apeluję, jako obywatel , absolwent Uniwersytetu ;)), ale przede wszystkim jako Reszelanin
WEZCIE SIE W KONCU DO ROBOTY durnie!!!
Reszelanka, , druga, trzecia i pozostali
Dziękuję
HAHA, jaki odzew, żal mi co niektórych to prawda za krytykę, ale jeszcze raz apeluję, jako obywatel , absolwent Uniwersytetu ;)), ale przede wszystkim jako Reszelanin
WEZCIE SIE W KONCU DO ROBOTY durnie!!!
Reszelanka, , druga, trzecia i pozostali
Dziękuję
WESCIE SIE W KONCU DO ROBOTY, A NIE TYLKO OBGADUJECIE ZA PLECAMI. Hahahahahahah.... To wy się "WE¦CIE" do roboty! Nie macie co robić, tylko przesiadujecie na przystankach! Gdy wracałam do domu, gówniarze siedzieli na przystanku (na Słowiańskiej)i rzucali we mnie jabłkami! To jest normalne?! A niech se siedzą, oby tylko nie szkodzili innym ludziom i nie niszczyli przystanków! Ale nie! Debile nie potrafią się zachować! Tylko wydzierają gęby i zaczepiają ludzi!