chcialbym powiedziec ze ta stronka to straszna bieda zero aktualizacji zagladam tu prawie codziennie i zeby zobzcyc cos nowego to trzeba naprawde miec duze szczescie. adminie spujz na stronke np. bisztynka czeste aktualizacje i wiadomoco sie dzieje w miescie a tu to wiadomo ale co sie dzialo jakis miesiac temu najwczesnej :):):):) pozdrawiam i powodzenia ps. nie napisalem tego zlosliwie tylko moje spostrzezenia takwygladaja POZDRWAIAM
do admina
Rozmowa rozpoczęta 14.04.2007, 14:13 · 5 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A ja mimo wszystko jestem z tej strony zadowolona. Bo po co robić aktualizacje 'na siłę', skoro cały czas nie dzieje się nic wartego uwagi na tyle, żeby zbierać materiały i umieszczać je na stronie. Nie oszukujmy się, nie warto zajmować się byle czym, bo dawno nic nowego na stronie nie było. (wiem, wiem, zagmatwałam ;P )
skoro zagmatwalas to to wytlumacz bo bez sensu piszesz chyba sama nie wiesz co chcesz przekazac :P
Xyz, zamiast najpierw kogoś krytykować radzę popracować nad sobą.... a dokładniej nad polską pisownią :].
Dla mnie ta strona odpowiada; fakt, że może i nie ma tutaj za wiele nowych informacji, ale tak na dobrą sprawę to w Reszlu nie dzieje się na codzień nic takiego, czemu trzeba by było poświęcać codzienną aktualizację strony.... chociaż przydałaby się jakaś "mini" kronika policyjna...
Zatem szanowny "xyz" popracuj troszkę nad ortografią i zapraszam do redagowania działu "co się dzieje w Reszlu". Każda ciekawa informacja na pewno będzie zamieszczona. Przy okazji chciałbym przypomnieć, że reszelska www zawiera publikacje 42 autorów (w stopce strony link - Autorzy). Dopisz się do tej listy. A oprócz "xyz-eta" zapraszam też innych do redagowania strony reszelskiej.
Nieprawda że każda ciekawa informacja jest zamieszczana. Kto ma wejście jest na stronce. Ignoruje się celowo ludzi z inicjatywą. Parę rzeczy dzieje się szkoda ża tak na uboczu. Stare układy procentują. W Reszlu już czas wszystko zmienić. Nowi ludzie to nowe pomysły. Strona jest nudna, ja też wolę Bisztynek - mają konkurs miss.....