dziś rano gdy wyszedłem po pieczywo przeżyłem szok, wszystkie iglaki z ul Wyspiańskiego wyrwane z donic i porozrzucane. Jakiemuś kretynowi przeszkadzał ładny wygląd, ja rozumiem że niektórym nie podoba się to co inni robią bo sami nie potrafią nic sensownego zrobić,gdy chcą błysnąć niszczą. Proponuję temu kretynowi samounicestwienie, jego też ktoś zrobił
KRETNI NISZCZˇ
Rozmowa rozpoczęta 03.09.2007, 06:49 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń
to dac takiemu szpadel i wywiesc do lasu niech sadzi za kare 2000 tysiace mlodych drzewek to sie nauczy
Brawo Marek.Mocne słowa ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu.Tylko gdzie policja - Wyspiańskiego to ich centrum dowodzenia.Gdzie mieszkańcy,którzy na pewno słyszeli radosne odgłosy pijanych wandali.Czy naprawdę jesteśmy bezradni wobec chamstwa,agresji i głupoty.???
Jak na Reszel to i tak zaskakująco długo to stało.Ja raczej typowałem,że ktoś to ukradnie.A tu zaskoczenie.
Typuję,że to jakiś pijany "Obszczymur" wyszedł pijany od "Renaty" i chciał się pewnie przytrzymać drzewa lub pod nie nasikać i niechcący je wyrwał.
policja jest w tym czasie zajeta lapaniem dzieci na rowerach ktore nie maja swiatla ;p
Proszę administratora strony o usunięcie tematu "kretyni niszczą" , ponieważ ktoś posłużył się moim imieniem i adresem mailowym bez mojej zgody podpisując powyższy post. Marek.
Panie Marku, może wystarczy jeśli usunę tylko Pana dane zamiast całego tematu?
Zgadzam się.