W koncu udalo mi sie obejrzec film, o ktorym tak wiele slyszalam wczesniej na forum i nie tylko. Brak mi slow... Film jest fatalny. Po pierwszych minutach juz zamierzalam zaprzestac jego ogladania ale zawzielam sie i... stracilam kupe czasu. TO NIE JEST MOJ RESZEL! TO NIE JEST NASZ RESZEL! Nie pozwolmy zeby taki film byl wizytowka naszego miasta!
Zachecam do wypowiedzi. Moze ja sie myle?!
Film
Rozmowa rozpoczęta 06.03.2009, 17:59 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Juz wszystko powiedziano szkoda słów,kicha totalna.......
Ale czy to jest film??Kabaret jakis...
Od niedawna jestem mieszkanką Reszla i wiem,że jest sporo organizacji oraz instytucji,które sporo robią na rzecz miasta i lokalnej społeczności. Podejrzewam,że chcieliby oni robić dużo więcej ale niestety są okrojone środki finansowe na tego typu działania.Wydział Promocji też nie ma wiele pieniędzy na promocję i to nie z winy pracowników,takie są budżety.Wiem,że są plany tworzenia wielu atrakcji dla ludności Reszla,poczynając już od sezonu letniego.Tylko tak przeglądając forum reszelskie to nie wiem czy warto jest cokolwiek dla WAS robić bo po co skoro i tak zostanie to skrytykowane!Żeby wypowiadać się na jakikolwiek temat należy posiąść wiedzę choćby nt ile tak małych miast ma swój własny film nawet amatorski?Jestem w posiadaniu tego filmu i mimo pewnych niedociągnięć(wkońcu jest to produkcja amatorska wiec wszystko jest zrozumiałe)bardzo mi się podobał.Podkreślam,że kupiłam ten film i nie uważam,że wyrzuciłam pieniądze w błoto.Jest takie mądre przysłowie:swego nie znacie,cudze chwalicie.Nie macie pojęcia co się w miescie dzieje albo co mogłoby być zrealizowane(czekamy na wyniki konkursów)a jesteście niezadowoleni bo co?gdzie indziej jest lepiej?wiecej sie dzieje?Wszystko kręci się wokół kasy a jak jej nie ma to nikt z prywatnej kieszeni tez nie bedzie wykładał.Zastanówcie się czasami nad tym co piszecie...
Moim zdaniem ludzie ludzie którzy włożyli w to prace, zrobili kawał dobrej roboty.
WIELKI SZACUNEK ZE WRESZCIE JEST JAKI¦ W PEŁNI PROFESJONALNY FILM O NASZYM RESZLU KTÓRY MOŻE DOBRZE ZAPREZENTOWAĆ NASZE MIASTO. DOBRA ROBOTA ŻYCZĘ WIĘCEJ TAK UDANYCH PRODUKCJI.
Drogi Reszelaku mam nadzieję,że żartujesz:)) Ten film raczej pokazuje jak marny jest Reszel i zacofany, niestety muszę to napisać.
ten co go zrobił i wyprodukował lepiej niech się zajmie kopaniem działki,może to bedzie umiał.
Dodam, ze setki kopii czekaja aby trafic w rece turystow, film bedzie sprzedawany w okresie letnich wakacji. Niestety , niektorzy zmotoryzowani posiadaja odtwarzacze dvd w swoich autach> Jaki bedzie efekt? Nietrudno zgadnac... Reszelak oczywiscie ironizuje konstruktywnie...hehehe
Reszelak ironizuje albo i nie :), co do filmu to wrażeń dostarczy dla turystów, jeszcze będą chcieli zwrotu kasy:))
Ja ironizować ?! skąd przecież ten film jest bardzo dobrze zmontowany ;) te cudowne przejscia scen jak bym film z komunii oglądał. REWELACJA