jezeli ucierpiales w jakim kolwiek wypadku i nie otrzymales pomocy i nie wiesz do kogo z tym pojsc??!!!ja ci pomoge!!oferuje pomoc osoba poszkodowanym w otrzymaniu pomocy lekarskiej,prawnej i FINANSOWEJ
pomoc w wypadkach
Rozmowa rozpoczęta 28.02.2009, 14:10 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Teraz to juz tylko do ksiedza bo podobno sa ustawione przetargi i pogotowie przejmuje od 1 kwietnia prywatna firma FALCK wiec nie bedzie lekarza i przybedzie nam bezrobotnych.
Nie chodzi o to, ze przetargi są ustawione, tylko Falck ma w swoich szeregach lekarzy ze specjalizacja wymaganą do tego zeby jazdzic na karetce specjalistycznej (głownie medycyna ratunkowa),co wcale nie znaczy ze ci lekarze beda u nas jezdzic.Chodzi tylko o przetarg.A w pogotowiu w kętrzynie jest tylko kilku lekarzy z wymaganymi kwalifikacjami....A jezeli chodzi o to czy wreszlu bedzie karetka z lekarzem czy bez to zalezy od kontraktu z NFZ.
Przeciez wiadomo powszechnie ze lekarze beda jezdili tylko w karetce specjalistycznej w Ketrzynie a pozostale 3 karetki bede z ratownikami wiec tych lekarzy naszych wystarczy. Jednym slowem mydlenie ludziom oczu. Ktos wzial za to kase, chce doprowadzic do szybkiego upadku szpitala i tyle. A fakt faktem ze 40 ludzi pozostanie bez pracy.I to dzieki prywaciarzom z Falcka.
A Pan Prais to pewnie w Falcku pracuje skoro takie bzdury wypisuje.
Pan Prajs nie pracuje w Falcku! Wyrazilem tylko moje zdanie na ten temat. Ale widze ze skoro nie mysle jak "oko" to znaczy ze pisze bzdury i pracuje w Falcku.
Pozdraiwam
ja zostawilem te forum zeby dostawac jakies wiadomosci na temat osob poszkodowanych w wypadkach a nie!!!!!prosze o pomoc w tej sprawie
Panie Prais. Pogotowie jest najbardziej dochodowe wiec dunska firma Falck chce je przejac. Dlaczego nie chce innego z oddzialow szpitalnych? Bez pogotowia szpital pada do konca roku!
Zgadzam sie z tym ze pogotowie jest dochodowe. A czy szpital padnie bez pogotowia zobaczymy.
czy wy wiecie docego sluzy forum konkretnym temacie.chcialbym tutaaj dostawacjakies informacjena temat osob poszkodowanych w wypadkach!dziekuje z gory.billybadd@wp.pl