Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

10 lat strony

Rozmowa rozpoczęta 28.11.2008, 23:24 · 5 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 28.11.2008, 23:24

Wszyscy chwalą stronę i autora, a ja dalej nie moge zrozumieć, dlaczego prowadzona jest swoista wojna z konkurencyjną stroną. Czyżby nie wszystkim chodziło tylko o promocję miasta i przekazywanie informacji ?? To rzuca cień na działalność Administratora, a szkoda...

#2 · 29.11.2008, 16:47

Jaka wojna po prostu są dwie i niech będą.Tylko ta ma więcej informacji bo właściciel sam Je zbiera chodząc po różnych imprezach,pozatym to jest przegląd informacji co się u Nas dzieje.Ta druga redagowana jest z Olsztyna .Każde miasto ma kilka, więc dobrze ,że tak jest.Strona ma 10 lat, to dużo bogaty zbiór zdjęc i filmików.Uważam ,że niesłusznie piszesz żle o Administratorze.Udzielaj się dalej na przeciwnej ,a nie próbujesz zasiać nić niezgody.Niech każdy robi swoje ,a internauci sami zdecydują na którą stronę chcą wchodzić.

#3 · 29.11.2008, 18:04

no własnie ja chciałbym to jakoś pogodzić. Bo niestety o mojej stronie turnieju halowego nie ma tu NIC, mimo że pisałem do Admina żeby wrzucił linka. ale niestety, chyba dlatego, że jest na niej button konkurencyjnej strony...

#4 · 30.11.2008, 10:22

No i ma rację,dlaczego ma pracowac na inną stronę,napisz to jeszcze raz i wyslij na tę stronę ,zobaczysz,że będzie.Trochę wysiłku,nikt tak nie robi że wysyła linka ,chyba że płatny.nie prowokujmy takich sytuacji,otwierając link z tamtej strony zarabiamy kase na nią,więc dlaczego ktoś swiadomie ma to robić, ma swoją.Chcesz zaistnieć,czy Twoja grupa to działaj tak jak wielu z Reszla,siadaj pisz i wysyłaj.

#5 · 30.11.2008, 16:04

wybacz, ale nic nie rozumiem z tego co napisałaś, nie dogadamy się więc kończę ten temat ze swojej strony.

#6 · 05.12.2008, 04:49

E tam, nie ma co flaków wywlekać, pan Krzysztof jest jaki jest i myśle, że wiele osób zna nie tylko jego zalety ;) A co do konkurencji, to jakby nie było istniejemy już prawie 2 lata ;)

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.