Wszyscy chwalą stronę i autora, a ja dalej nie moge zrozumieć, dlaczego prowadzona jest swoista wojna z konkurencyjną stroną. Czyżby nie wszystkim chodziło tylko o promocję miasta i przekazywanie informacji ?? To rzuca cień na działalność Administratora, a szkoda...
10 lat strony
Rozmowa rozpoczęta 28.11.2008, 23:24 · 5 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Jaka wojna po prostu są dwie i niech będą.Tylko ta ma więcej informacji bo właściciel sam Je zbiera chodząc po różnych imprezach,pozatym to jest przegląd informacji co się u Nas dzieje.Ta druga redagowana jest z Olsztyna .Każde miasto ma kilka, więc dobrze ,że tak jest.Strona ma 10 lat, to dużo bogaty zbiór zdjęc i filmików.Uważam ,że niesłusznie piszesz żle o Administratorze.Udzielaj się dalej na przeciwnej ,a nie próbujesz zasiać nić niezgody.Niech każdy robi swoje ,a internauci sami zdecydują na którą stronę chcą wchodzić.
no własnie ja chciałbym to jakoś pogodzić. Bo niestety o mojej stronie turnieju halowego nie ma tu NIC, mimo że pisałem do Admina żeby wrzucił linka. ale niestety, chyba dlatego, że jest na niej button konkurencyjnej strony...
No i ma rację,dlaczego ma pracowac na inną stronę,napisz to jeszcze raz i wyslij na tę stronę ,zobaczysz,że będzie.Trochę wysiłku,nikt tak nie robi że wysyła linka ,chyba że płatny.nie prowokujmy takich sytuacji,otwierając link z tamtej strony zarabiamy kase na nią,więc dlaczego ktoś swiadomie ma to robić, ma swoją.Chcesz zaistnieć,czy Twoja grupa to działaj tak jak wielu z Reszla,siadaj pisz i wysyłaj.
wybacz, ale nic nie rozumiem z tego co napisałaś, nie dogadamy się więc kończę ten temat ze swojej strony.
E tam, nie ma co flaków wywlekać, pan Krzysztof jest jaki jest i myśle, że wiele osób zna nie tylko jego zalety ;) A co do konkurencji, to jakby nie było istniejemy już prawie 2 lata ;)