Witam. Czy tylko u mnie jest taki problem, że połączenie z internetem się przerywa? Mam internet z kablówki i to nie jest śmieszne, jeśli ciągle przerywa.
Internet
Rozmowa rozpoczęta 31.07.2013, 22:21 · 7 odpowiedzi · 0 wyświetleń
nie tylko u ciebie.mieszkam na ulicy słowiańskiej i tez mam internet z kablówki a ten problem powtarza sie u mnie bardzo czesto
Podpisuje się. U mnie też są przerwy w dostawie internetu. Osiedle koło stadionu.
Już widzę, prawdopodobnie problem jest w całym Reszlu. Ja osobiście uważam, że to strata pieniędzy. Powyższy Pan ma rację. Nie można tak siedzieć trzeba coś z tym zrobić. To przechodzi ludzkie pojęcia. Albo płacić im mniej, albo zrezygnować z ich usług,
Szanowni Państwo, wszelkie tłumaczenia w tej sytuacji rzeczywiście mogą wydać się śmieszne, ale przynajmniej odrobina wyjaśnienia. Internet jako usługa potrzebuje wyjścia na "świat", realizujemy ją za pomocą kabli światłowodowych , które dzierżawimy od innego podmiotu( jedynego w chwili obecnej w Reszlu). Wszystkie dotychczasowe dłuższe awarie wynikały z awarii tych łącz, zupełnie od nas niezależnych. Tak jak jest napisane wyżej, telewizja analogowa działa bo jest realizowana na miejscu, natomiast internet i telewizja cyfrowa jest dosyłana.
Jest nam bardzo przykro i przepraszamy wszystkich naszych Abonentów za powstałe problemy.
Jesteśmy na etapie wdrażania innych rozwiązań, które pozwolą wyeliminować podobne sytuacje.
Przygotowaliśmy nowe niższe opłaty za usługę internetu , która przynajmniej częściowo zrekompensuje straty wynikłe z awarii. Telewizja cyfrowa dostępna jest razem z analogową i za ten przesył nie pobieramy opłat.
TVK Arkus
do biura. skoro place 54,90zł miesiecznie za internet to jaka bedzie nowa nizsza cena? pozdrawiam
Nie jest to miejsce na przedstawianie naszej oferty, ale zrobię wyjątek.
Przy przedłużeniu umowy na 24 m-ce i w połączeniu z inną usługą np. telewizją lub telefonem - to 45 zł brutto.
Przypominamy , że w ostatnim czasie zwiększyliśmy prędkości , w tym przypadku z 8 Mb/s do 20Mb/s w .
Pozdrawiam
hmm, telefon mi nie potrzebny z arkusa natomast telewizje mam z tunera co w zwiazku z tym?