czy ktos wie co się dziś stało na stacji paliwowej huzar
czy ktoś wie
Rozmowa rozpoczęta 15.06.2008, 17:16 · 14 odpowiedzi · 0 wyświetleń
a co się miało stać?
Paliło się!
ale co sie paliło
spalil sie samochod.mozna powiedziec ze doszczetnie.ostro.
spalił się samochód na stacji benzynowej??? O rany..mam nadzieję,że nikomu nic się nie stało:(
a wiadomo z jakiego powodu się zapalił
z jakiego powodu to nie wiem mieszkam nie daleko to tylko widzxialem juz wrak tego samochodu.ale akcja niezla musiala byc.jaksa biale bmw
Jak się gumy nie umie palić, to tak póĽniej jest.
ciekawe co ojciec tego chłopaka powiedzial ale pewnie dostał w pie.....
głupota ludzka nie ma granic.
moze to będzie nauczka dla innych z tego co wiem na tej stacji to cuda się wyprawia
Spokojnie.przyczyna pozaru nie bylo palenie gumy tylko >>>ZWARCIE<<<!!!!!. I podobno byl to ktos z ketrzyna albo pobliskiej miejscowosci.
po pierwsze była podobno impreza, ktoś miał urodziny i impra sie kręciła, a samochód sie spalił bo jakiś doszczętny imbecyl kretyn i idiota popisywał się i sie popisał jak można spalić auto, szkoda słów wogóle co sie wyprawia na tej stacji, głąby
po pierwsze była podobno impreza, ktoś miał urodziny i impra sie kręciła, a samochód sie spalił bo jakiś doszczętny imbecyl kretyn i idiota popisywał się i sie popisał jak można spalić auto, szkoda słów wogóle co sie wyprawia na tej stacji, głąby
Impreza na stacji benzynowej? Ciekawe :]...
Nie było żadnej imprezy hee... Zrobiło się jakieś zwarcie i zaczął się palić samochód.. a zwarcie się zrobiło bo ktoś zaczął palic gume, ale nie właściciel samochodu ... Właściciel jest ze ¦w. Lipki...