Pierwsza:)Gratulacje!Spoko i medialne wydarzenie w naszym miasteczku!wreszcie coś się dzieje
Proces Barbary
Rozmowa rozpoczęta 21.08.2011, 23:25 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Fajne ognisko na zakonczenie. Takie to ja moge sobie sama zrobic :)
Jestem pod ogromnym wrażeniem! Gratuluję i dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do realizacji tego fantastycznego projektu. Brawo! (a tak w ogóle to tych braw było trochę za mało).
Jest mi tylko wstyd za reszelskich meneli.Gdzie była policja i straż miejska?
Gratulacje dla pomysłodawców, organizatorów i realizatorów przedsięwzięcia. Podpalenie Reszla-REWELACJA!!!!Powiem szczerze,że po spektakularnym pożarze spodziewałam się równie silnych emocji pod koniec (egzekucja)więc czuję lekki niedosyt.To tylko moje osobiste odczucie bo całość zaprezentowana została świetnie. Gratuluję raz jeszcze:)I dziękuję za promocję miasta.
a czym tu sie zachwycac ?? mogli jakas lalke jako BASKE dac, a tu nic, niewidzialna :) strata czasu + bolace nogi :)
tralala,inteligentny człowiek zrozumiał sztukę,Tobie natomiast wszystko trzeba pokazać "obrazkowo" :)
mogli sie bardziej wysilic, i na pewno to nie tylko moje zdanie :)
Popieram patriota. inteligentny człowiek zrozumiał by sztukę. Wszystko było super. gratulacje. ale tą partolę spod śmietnika to policja powinna wyprowadzić.
super przedstawienie jednak widac po wpisach,że nie wszyscy zrozumieli ale nie ma sie co dziwić w Reszlu co by nie bylo to i tak będzie zle .Na drugi raz proponuję tym co się nie podobało udać sie do Areny w Korszach napewno tamtejsze przedstawienie sprosta ich oczekiwaniom,a organizatorom gratuluję
jedynym minusem jest to, że niektóre sceny były zbyt długie. Dobór muzyki mistrzowski, scena pożaru z utworem requiem for a dream w tle, naprawdę świetna.
A minusem ze strony publiczności masa ludzi z piwami, plus facet z okna, który darł mordę "spalić ją, ludzie krzyczcie spalić ją"! Mniemam, że życiowy cel bycia idiotą został spełniony i teraz może już ze spokojem umrzeć.
do ANNA - arena mnie nie interesuje :) nie jestem akurat zainteresowana taka propozycja. Ja nie mowie ze bylo zle, tylko ze mi sie koncowka nie podobala,kazdy na to czekal a tu zadnego dreszczyku :) a suchar mial racje, przedstawienie w zbyt zwolnionym tempie.