Bardzo Was proszę nie obrażajcie nikogo bo nie jest to chyba istotą dyskusji.Zapamiętajcie,że "czas młodości to czas głupoty",i popełniania błędów.To na błędach człowiek się uczy.Wypominanie młodej dziewczynie pomyłek w sposób nieetyczny jest bardzo krzywdzący.Trzeba raczej wspierać i wskazywać błędy ,ale w sposób delikatny aby nie niszczyć.Pamiętajcie,że najbardziej drapieżny jest ten,kto sam nie zna swojego miejsca.
nINA
Rozmowa rozpoczęta 18.02.2009, 17:46 · 8 odpowiedzi · 0 wyświetleń
nie wiele osób ma świadomość co to takiego KONSTRUKTYWNA KRYTYKA wytykając błędy nie wiele można wskórać jedynie zaszkodzić....
aha
bez komentarza -,-
błyszczysz reszelaku na forum, ale może i dobrze, wyleczysz kompleksy.
po to tu jestem :) bo tak to nikt mnie nie lubi wszyscy mnie biją to tu sie po wywyższam troche :*
Przestańcie ciągle o niej gadać. Kto co powiedział, to powiedział, każdy pracuje na swoje konto. Już było cicho, a teraz znów się zaczęło. Nie macie o czym dyskutować? Niech ona robi swoje a wy swoje. Pozdrawiam!
ok
Do Iwony.Nikt nie ma,ochoty o tym "gadać"
ale jak ktoś się stara o stypendium finansowane przez miasto ,to troszeczkę trzeba przemyśleć swoje postępowanie.A tak w ogóle to faktycznie parafrazując LINDĘ "to nie chce mi się już o tym gadać"