ostanio zauwazylem jak mlodziez sie wulgarnie zachowuje w stosunku do osob starszych jak np starsza pani wpycha sie z łokcia w kolejke to młodzieniec jest rozgoryczony ot co panowie swiata sie znaleĽli. jestem po prostu zniesmaczony
zachowanie
Rozmowa rozpoczęta 09.02.2009, 22:59 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
dobra ironia :)
dziekuje:* chcesz sie umówić?
jasne, ale niestety nie z Toba.
spoko, nie wezme tego do siebie( no bo skoro sie nie spotkamy to co mam wziąć? )
najlepiej coś ciężkiego. a potem walnij się tym w łeb. tak ze trzy razy ;)
wziąć i walić sie po głowie no no ostry jesteś grrr. ciężkiego? nie wiedziałem ze jestes afro-amerykaninem
Nie wszyscy biali są w tym aspekcie tacy jak Ty ;P
spoko tylko mam nadzieje ze moja dziewczyna theodorka cukerman sie o tym nie dowie
ja tez jestem zniesmaczona zachowaniem i znieczulica starszych osób
- kobiecię pękła reklamówka z jabłkami, przechodziła obok niej kobieta nie pomogła
- leżał facet na ulicy z padaczką następny przeszedł nie pomógł
To sie nazywa znieczulica. Oczywiście pomogłam tym osobom, gdyby chciał ktoś ironizować.
ale to i tak młodzież jest chamska tępa i jedyne co chce robić to sie bić...Fakt jest masa kretynow ale nie oceniajcie ogółu na podstawie jednostki (mam na dzieje ze brzmi wystarczająco inteligentnie bo w szkole mi nie idzie to na forum sie dowartościuje troche)
wkradł sie błond miało być 'mam NADZIEJE' oczywiscie poprawilem rzebyscie mnie za idiote niebrali ;)
trzeba zniszczyć lewacką młodzież!!!