Mam pytanie.Tak czytam tu wypowiedzi Pani Patrycji K. Czy ktoś może mi powiedzieć czy korzystał kiedyś z porad prawnych tej Pani? Czy ktoś był reprezentowany przez tą Panią w sądzie??? Słyszałem bardzo różne dziwne opinie....
Porady prawne
Rozmowa rozpoczęta 15.10.2014, 14:36 · 11 odpowiedzi · 0 wyświetleń
co to za prawnik ? udziela takiej porady bys sie nic dowiedział zapłacił kase i jeszcze raz przyszedł po porade i znowu zapłacił ,teraz z tych młodych prawników nie ma konkretnego ,lepszy dobry adwokat jakis jak wiem taki jest w giżycku bo do rzeczy mówi i prawde
co to za prawnik ? udziela takiej porady bys sie nic dowiedział zapłacił kase i jeszcze raz przyszedł po porade i znowu zapłacił ,teraz z tych młodych prawników nie ma konkretnego ,lepszy dobry adwokat jakis jak wiem taki jest w giżycku bo do rzeczy mówi i prawde
ile ludzi tyleopini... mi Pani Patrycja pomogla ,dobrze pokierowala moja sprawa i utarla nosa nie doszkolonym urzednikom!!!!za dodatkowa porade w innej sprawie nie wziela wynagrodzenia-powiedziala ze wystarczy zwykle dziekuje... ale jak wspomnialem na poczatku ile ludzi tyle opini... jamam pozytywna!!!!
ten rico to pewnie ta partycja sama o sobie pisze i sie chwali
Za to, co napisałaś, pani Patrycja powinna podać cię do sądu. Patologią to jesteś ty, niestety.
Za to, co napisałaś, pani Patrycja powinna podać cię do sądu.Popieram
Przeprosiny na forum.
party z tego co wiem to Pani P.K. zazwyczaj w swoich postach podpisuje sie imieniem i nazwiskiem pod postami... zapytano o opinie a ze moge w tej konkretnej sprawie sie wypowiedziec to to robie a nie jak Ty siedze i tylko prowokuje i podjudzasz do szkalowania kolejnej osoby,,, i nie klepie bez sensu w klawiature jak co niektorzy dla wywolania sensacji!!!!
Porady prawne za darmo udziela prawnik w MOPSIE.
czy ta pani jest prawnikiem???
to krętaczka, złodziejka i wyłudza pieniądze!!!!!! nie zna się na niczym. grubsze sprawy kamufluje i udaje, że prowadzi, a nic nie robi. nie wystawia pokwitowań na pobrane pieniądze i udaje, że nie wzięła. Ludzie, uciekajcie od niej bo ona nawet nie jest prawnikiem, prawo skończyła i tyle, nie ma jej w żadnej izbie prawniczej!!!!!!!!!!! poszkodowani ludzie z Reszla i okolic przez tą krętaczkę, powinni się zebrać i zrobić jej sprawę w sądzie. jeśli jesteście poszkodowani przez tą kobietę, piszcie ii600ii@wp.pl
U nas w Reszlu tak jest ze wszyscy wszystkich oceniają,nie patrząc na siebie i swoje błedy.Jestesmy tylko ludzmi ,każdy je popełnia.Kazdy ma prawo wyboru...jezeli uwarzacie ,ze ta pani nie nadaje sie na radna poprostu nie głosujcie,a nie oczerniacie i ublizacie...to prostackie zachowanie.