Przepraszam ale czy nikt jeszcze nie zauważył że na Reszelskim forum zamiast komentowac dany temat komentuje sie ludzi ktorzy sie na nim wypowiadaja!? Moim zdaniem takie cos nie powinno byc tolerowane przez administratora strony, chyba trzeba cos z tym zrobic!
Forum
Rozmowa rozpoczęta 05.11.2008, 12:57 · 17 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Jestem za! moze wypowiedzi na forum nie powinny byc anonimowe, wtedy ludzie stali by sie mniej odwazni i nie obsmarowywali by innych!
A ja jestem za tym jak najbardziej ,gdyz jestem najczesciej TEMATEM rozmow na forum.
Wielokrotnie sprawiono mi przykrosc ,pisano nieprawde i inne bardzo nie ladne rzeczy na moj temat.
I oczywiscie pan administrator chyba z wielka satysfakcja puszczal to na stronke stwarzajac w ten sposób zabawe dla innych osob.
A opinie na moj temat niestety byly straszne od ludzi którzy tak na prawdę mnie wcale nie znają.
Na forum nie mozna zakazać anonimowości , internet daje ten przywilej bycia incognito , ktoś chce coś powiedziec ale w jego codziennym zyciu moze to przeszkodzić mu w pracy lub zwykłej relacji między ludzkiej bo "jak bedą na mnie ludze patrzec gdy to powiem" a tak siada na forum pisze co chce (oczywiscie bez ubliżania) ludzie widza dany pogląd i tyle on wyraził pogląd , w niczym to nikomu nie (powinno) przeszkadza i wszyscy są szczęsliwi ,wiec jestem przeciw braku anonimowości
Mówmy sobie wszystko ale właśnie nie ublizając nikomu i wcale nie musi to byc anonimowe,kazdy ma prawo sie wypowiedziec i zabrać glos w końcu po to jest forum.Ale złosci mnie to że jak ja zabieram głos zaraz słysze:
Marzena znów się udziela.
Heh czasem wydaje mi sie że mogę zabrać głos a nawet przedstawić swoje racje.
Pozdrawiam ...
o jaaa..i Marzena znowu sie odzywa:P:Phihi Pozdrawiam:D
O Matyja tez się produkuje hihi co Ty tu robisz ??? Pozdrawiam.....:D
Co wy ludzie wogóle piszecie..forum jest właśnie po to żeby coś wyjaśnic, po kimś pojechać i wyrazić swoją opinie nawet kłucąc sie z innymi..no nie Marzena??:P
Marzena - sama rzucasz nazwiskami na lewo i prawo, a potem "jesteś za tym" ????????
No tak Matyja ale nie w sposob bezczelny a kulturalny hehe ,no nie Matyja ???
No wiesz..czasem trzeba być bezczelnym:) Zreszta sama czasem jesteś;P
We wlasnej obronie :D Matayja nie klocimy sie chyba co ? Przeciez tak bardzo za soba przepadamy hihi czasem lubie jak cos piszesz na przekor,ale zakopmy topór wojenny ;)
hehe ludzie ktos dal wkoncu narmalny teamt na forum a wy znowu zamiast wypowiedziec sie na ten temat to pogaduszki sobie urzadzacie:) zalozmy temat zapraszam na herbatke i plotki hehe :)
He he a jaka lubisz herbatke i jakie ciasteczka ?Delicje mogą być ???Plotek nie lubię ale zawsze jakiś temacik się znajdzie do pogaduszek ;)
A może kawusia ? Bo ja wolę kawkę niż herbatkę :P
Matyja a Ty co chciałbyś ? Kawa czy Herbata ;)
A to zależy od pory dnia..;] Nie, ja nie mam zamiaru sie z nikim kłucić, ja tylko wyrażam swoją opinie:) I widze że troche boisz sie moich wypowiedzi :D topór wojenny moge zakopać chociaż dla mie i tak go nie było, ale i tak sie z Tobą tak nie zpoufale(czy jak to tam sie pisze:)) żebyśmy herbatke razem pili:P:P
Ja Twoich wypowiedzi sie nie boje absolutnie przeciez kazdy ma swoje racje.A co do herbatki to wiesz ..hmm chyba i tak bym Ciebie nie zaprosila bo bys mi wszystko wypil hehehe i nie spoufalasz sie absolutnie nawet ani tyci-tyci
aha..to ty taka gosćinna jestes??
Ktoś założył nowe forum, mam nadzieję że na nim takie zachowanie nie będzie tolerowane, bo zapowiada się nieĽle.