Ciekawi mnie kim jest nasza stala forumowiczka marzenka, ma zawsze bardzo duzo do powiedzenia i pewnie malo w domu do zrobienia skoro tak czesto sie udziela
kim jest marzenka?
Rozmowa rozpoczęta 23.02.2007, 18:36 · 18 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Pamiętaj - im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz ;))))...a swoją drogą - też się nad tym czasem zastanawiam :]
Jestem człowiekiem na pewno kobietą mam czas nawet na siedzenie w necie a Ty kim jesteś??? I co tak bardzo Ci przeszkadza bo ja nie wiem przeciez siedzę na swoim komp i mój net a nie Twój i po co zadajesz dziwne pytania ???
nie powiedzialem ze mi to przeszkadza, po prostu ludzka ciekawosc zrzera wszytskich
A czy coś złego piszę ? Czy to jest jakieś prywatne forum i tylko dla innych a dla mnie nie ? Bo nie rozumię Twoich zastrzeżeń czy może jest coś co Ci przeszkadza w tym co piszę bo kiedys jakaś osoba napisała ze każdy ma prawo napisać co chce i ja tak robię . W końcu mam swoje komputery i neta prawda i mogę siedzieć ile chcę i kiedy mi się to podoba a co napiszesz o sobie ?
Nie wszystkich zrzera ciekawośc ,tylko Ciebie.Twoj post wskazuje na to ,ze jestes niezwykle wścipską osobą...a to nie jest zbyt fajna cecha.Poza tym myślę,że brakuje Ci koncepcji na ambitne tematy i formułujesz niezbyt trafne.Jak możesz rozliczać kogos z domowych obowiazków...i co Cie obchodzi,kto ile czasu poswieca na wypowiedzi.Osobiscie uwazam..że wypowiedzi Pani Marzeny urozmaicaja całe to forum i przyjemnie mi sie je czyta.Pozdrawiam Pani Marzeno!!!
Ewela BARDZO CI DZIEKUJE :) :)
A ja wiem kim jest Marzena xDD
To tylko się ciesz że wiesz kim jestem ja też wiem kim Ty jesteś wtf?
Mnie sie wydaje, że jednak Pani nie wie kim ja jestem.
Wiesz co to że ktoś podpisuje się jakimś imieniem nie świadczy o tym że takie imię nosi więc co tu dużo będę dyskutować po prostu jestem kobietą nie ważne czy Marzena czy jeszcze inaczej mam na imię jestem wolnym człowiekiem i nich nikt się tak bardzo mną nie interesuje bo CIEKAWOść TO PIERWSZY STOPIEN DO PIEKłA
Im mniej wiesz tym dluzej zyjesz :) a Ty Marzenka wiesz duzo o wszystkich i wszedzie i co gdzie, kiedy i jak. Pozdrawiam
Nie jest to tajemnica kim jestes MARZENKO pamietasz raz podpisałaś się imieniem i nazwiskiem na forum heheheh pewnie nie pamietasz!!!!!!!ale niechce pisać kiedy mam szacunek do ciebie jesteś spoks masz wielki talent a przy nim silny charakter wiec wykożystój to powodzonka
Interesuję się tym co mam pod nosem a mówię i piszę to co myślę i chyba to dobrze co ? mam wiele znajomości i mogę dużo ale po co dla kogo ?? bO DLA SIEBIE ZAWSZE WSZYSTKO POTRAFIę ZAłATWIć !!!
i dobrze ze sie tak czesto wypowiada to raczej niezabronione.do czasu
a może pani marzenka spojrzałaby trochę w lustro i oceniła swoje postępowanie. Mam na myśli na przykład psy, które wyprowadza do miasta, a pies to tylko zwierzę i wali gdzie popadnie. pani marzenka nie raczy po nich sprzątnąć ( jak wielu innych właścicieli psów ). Jeśli czyjeś dziecko wdepnie w g...o to mają problem rodzice a nie pani marzenka. chwała jej jednak za to że ciągle się martwi problemami innych ludzi.teraz może z innej beczki :) ;słyszałam , że jej o mały włos policmajstry z Kętrzyna do więzienia nie zamkły. Był wydany nakaz aresztowania na pania marzenkę. dziwne że jeszcze po mieście chodzi :(
Och a co ty siusiu majku możesz wiedzieć o mnie co ??? załóż pampersa i leż w łóżeczku czekaj aż mamusia przyniesie ci kaszkę w butelce i mylisz się co do mnie najchętniej w to gówno po psach wsadziłabym ciebie może wówczas siusiu zmienił byś tego pampresa bo smierdzi od ciebie gorej niż od zwierząt. A moje psy po mieście nie chodzą to tylko tak dla twojego małego rozumku żeby to tak sobie zakodował w tym małym łebku. Leć teraz do mamusi na skargę i powiedz że Marzenka powiedziała na ciebie brzydko a ja idę na Policję żeby na ciebie wydali nakaz i puknij się w ten łepek i pomyśl co mówisz acha Marzenka w Reszlu jest nie jedna i uważaj co i na kogo piszesz OSZCZAŃCU ( siusiu majtku )
co się tak uczepiliście tej kobiety w końcu nic złego nie robi i ty " siusiu" mniej się na baczności bo skoro nikt jej nie zamknął to znaczy że nie ma podstaw do tego nie mów nigdy hop bo i ciebie coś może spotkać .Zastanów się 10 razy zanim coś na kogoś napiszesz bo skutki mogą być opłakane , a może ty w policji pracujesz że masz takie wiadomości co ??? A może jesteś którymś z konfidentów pana policjanta bo skąd masz takie informacje co ???
O ja je..bie ale ta marzenka jest glupia.
W kazdym poscie pie...r...dol...i glupoty ze pojdzie na policje. Chyba panowie policjanci cie w dupala rzna :)))