Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

kim jest marzenka?

Rozmowa rozpoczęta 23.02.2007, 18:36 · 18 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 23.02.2007, 18:36

Ciekawi mnie kim jest nasza stala forumowiczka marzenka, ma zawsze bardzo duzo do powiedzenia i pewnie malo w domu do zrobienia skoro tak czesto sie udziela

#2 · 23.02.2007, 19:25

Pamiętaj - im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz ;))))...a swoją drogą - też się nad tym czasem zastanawiam :]

#3 · 23.02.2007, 19:52

Jestem człowiekiem na pewno kobietą mam czas nawet na siedzenie w necie a Ty kim jesteś??? I co tak bardzo Ci przeszkadza bo ja nie wiem przeciez siedzę na swoim komp i mój net a nie Twój i po co zadajesz dziwne pytania ???

#4 · 23.02.2007, 20:16

nie powiedzialem ze mi to przeszkadza, po prostu ludzka ciekawosc zrzera wszytskich

#5 · 23.02.2007, 20:30

A czy coś złego piszę ? Czy to jest jakieś prywatne forum i tylko dla innych a dla mnie nie ? Bo nie rozumię Twoich zastrzeżeń czy może jest coś co Ci przeszkadza w tym co piszę bo kiedys jakaś osoba napisała ze każdy ma prawo napisać co chce i ja tak robię . W końcu mam swoje komputery i neta prawda i mogę siedzieć ile chcę i kiedy mi się to podoba a co napiszesz o sobie ?

#6 · 23.02.2007, 20:31

Nie wszystkich zrzera ciekawośc ,tylko Ciebie.Twoj post wskazuje na to ,ze jestes niezwykle wścipską osobą...a to nie jest zbyt fajna cecha.Poza tym myślę,że brakuje Ci koncepcji na ambitne tematy i formułujesz niezbyt trafne.Jak możesz rozliczać kogos z domowych obowiazków...i co Cie obchodzi,kto ile czasu poswieca na wypowiedzi.Osobiscie uwazam..że wypowiedzi Pani Marzeny urozmaicaja całe to forum i przyjemnie mi sie je czyta.Pozdrawiam Pani Marzeno!!!

#7 · 23.02.2007, 20:33

Ewela BARDZO CI DZIEKUJE :) :)

#8 · 24.02.2007, 18:53

A ja wiem kim jest Marzena xDD

#9 · 24.02.2007, 19:09

To tylko się ciesz że wiesz kim jestem ja też wiem kim Ty jesteś wtf?

#10 · 25.02.2007, 12:07

Mnie sie wydaje, że jednak Pani nie wie kim ja jestem.

#11 · 25.02.2007, 12:45

Wiesz co to że ktoś podpisuje się jakimś imieniem nie świadczy o tym że takie imię nosi więc co tu dużo będę dyskutować po prostu jestem kobietą nie ważne czy Marzena czy jeszcze inaczej mam na imię jestem wolnym człowiekiem i nich nikt się tak bardzo mną nie interesuje bo CIEKAWOść TO PIERWSZY STOPIEN DO PIEKłA

#12 · 26.02.2007, 23:30

Im mniej wiesz tym dluzej zyjesz :) a Ty Marzenka wiesz duzo o wszystkich i wszedzie i co gdzie, kiedy i jak. Pozdrawiam

#13 · 27.02.2007, 13:36

Nie jest to tajemnica kim jestes MARZENKO pamietasz raz podpisałaś się imieniem i nazwiskiem na forum heheheh pewnie nie pamietasz!!!!!!!ale niechce pisać kiedy mam szacunek do ciebie jesteś spoks masz wielki talent a przy nim silny charakter wiec wykożystój to powodzonka

#14 · 27.02.2007, 13:51

Interesuję się tym co mam pod nosem a mówię i piszę to co myślę i chyba to dobrze co ? mam wiele znajomości i mogę dużo ale po co dla kogo ?? bO DLA SIEBIE ZAWSZE WSZYSTKO POTRAFIę ZAłATWIć !!!

#15 · 28.02.2007, 10:33

i dobrze ze sie tak czesto wypowiada to raczej niezabronione.do czasu

#16 · 01.03.2007, 08:34

a może pani marzenka spojrzałaby trochę w lustro i oceniła swoje postępowanie. Mam na myśli na przykład psy, które wyprowadza do miasta, a pies to tylko zwierzę i wali gdzie popadnie. pani marzenka nie raczy po nich sprzątnąć ( jak wielu innych właścicieli psów ). Jeśli czyjeś dziecko wdepnie w g...o to mają problem rodzice a nie pani marzenka. chwała jej jednak za to że ciągle się martwi problemami innych ludzi.teraz może z innej beczki :) ;słyszałam , że jej o mały włos policmajstry z Kętrzyna do więzienia nie zamkły. Był wydany nakaz aresztowania na pania marzenkę. dziwne że jeszcze po mieście chodzi :(

#17 · 01.03.2007, 10:38

Och a co ty siusiu majku możesz wiedzieć o mnie co ??? załóż pampersa i leż w łóżeczku czekaj aż mamusia przyniesie ci kaszkę w butelce i mylisz się co do mnie najchętniej w to gówno po psach wsadziłabym ciebie może wówczas siusiu zmienił byś tego pampresa bo smierdzi od ciebie gorej niż od zwierząt. A moje psy po mieście nie chodzą to tylko tak dla twojego małego rozumku żeby to tak sobie zakodował w tym małym łebku. Leć teraz do mamusi na skargę i powiedz że Marzenka powiedziała na ciebie brzydko a ja idę na Policję żeby na ciebie wydali nakaz i puknij się w ten łepek i pomyśl co mówisz acha Marzenka w Reszlu jest nie jedna i uważaj co i na kogo piszesz OSZCZAŃCU ( siusiu majtku )

#18 · 01.03.2007, 12:46

co się tak uczepiliście tej kobiety w końcu nic złego nie robi i ty " siusiu" mniej się na baczności bo skoro nikt jej nie zamknął to znaczy że nie ma podstaw do tego nie mów nigdy hop bo i ciebie coś może spotkać .Zastanów się 10 razy zanim coś na kogoś napiszesz bo skutki mogą być opłakane , a może ty w policji pracujesz że masz takie wiadomości co ??? A może jesteś którymś z konfidentów pana policjanta bo skąd masz takie informacje co ???

#19 · 20.03.2007, 17:38

O ja je..bie ale ta marzenka jest glupia.

W kazdym poscie pie...r...dol...i glupoty ze pojdzie na policje. Chyba panowie policjanci cie w dupala rzna :)))

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.