Piszcie drodzy Reszelanie o swoich wrażeniach z zabaw sylwestrowych.Kogo polecacie na następny rok,kogo mniej.
Byliśmy w Św.Lipce w restauracji "Błękitny Anioł" - zabawa przednia,jadło wyśmienite,atmosfera rodzinna -wybawiliśmy się do samego rana.
W następnym roku też tam będziemy.
Pozdrawiamy organizatorów i jeszcze raz serdecznie dziękujemy.
Z i G.
Wrażenia z balu sylwestrowego
Rozmowa rozpoczęta 04.01.2010, 11:13 · 18 odpowiedzi · 0 wyświetleń
A jaki zespół grał ?
Najlepsze bale sylwestrowe to na kwadracie!
A czy ktos wie, czy w tym roku w Hotelu w świętej Lipce będzie bal ostatkowy?
a ja byłem w kętrzynie i zapadłem o 21.. :D takze na temat wrazen nie bede sie wypowiadal bo nie wiele ich przezylem w tak krótkim czasie ;pp
zdecydowanie polecam impreze na kwadracie. niezapomniane wrazenia i atmosfera :)
heh kiepsko hehe
My byliśmy na balu sylwestrowym w hotelu w ¦w. Lipce.(była 500)
Na takim balu jeszcze nie byłam.Orkiestra (zdaje się,że Brzoza-dance)grali super.
No a jedzonko....Takiego na co dzień w domu się nie je.Dania wyszukane, bardzo dobre, pięknie podane. Było wspaniale dziękujemy organizatorom i polecamy.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Fakt Brzoza gra super,zaden reszelski zespół mu nie dorówna.
No nie mogę ha ha, ale lans na siłę.
O oo,"mogie"wszystko..taka piosenka była. Wielonickowy w natarciu :) Proszę o kolejne reklamy.
Ja Słyszalam jak gra Zespoł Brzoza Dance ale wcale niejest to dobry zespol .Graja Z dyskietek .To jest ludzie muzyka elektroniczna .teraz wtych czasach nietrzeba umiec grac dyskietke wrzucic to kazdy moze .
Jak Oni tak grają ,jak Ty piszesz to musi być niezły kabaret.
Na Dni Reszla proponujemy Dja, a nie tam z Bożej pożal się łaski zespoły...
Ciekawi mnie czy ktoś pomyślał skąd ci ludzie potrafią tak grać z tych jak to określił "janko" cyt:"Boże pożal się łaski zespoły..."
Zapewne nikt.
A chcę Wam powiedzieć że ci grajkowie są SAMOUKAMI nie chodzili do szkół muzycznych tylko sami tak długo "piłowali" instrumenty aż się nauczyli.
Bartosz jak ktoś wspomniał ma piękny głos i On też nie ma wykształcenia muzycznego nauczył Go ojciec grać a śpiew no ma po prostu talent. Ja zawsze powtarzam że uczeń przerósł mistrza ( syn lepszy od ojca )gdy Bartosz gra marsza weselnego to dosłownie aż SZOK to trudny utwór a tak pięknie wykonany.
Słyszałam wiele razy przechodząc obok ich domu ten chłopak ciągle gra ,ciągle śpiewa i gwarantuje że będzie grać na moim weselu...i to już wkrótce.
A Ja bylam z Meżem W korsza u Michalaka Gral Zespol Jakis fierst czy first i bylo kiepsko juz wiecej tam nie pojde .A i B
Bartuś idz dziecko do szkoły podszkol się trochę, a potem pisz posty.
Janko odemnie sie odwal ja tu nic niepisze
Odwaliłbym się gdyby to była prawda.