jeszcze jedno z tego co piszesz to Ty zastraszasz tą osobę a to jest karalne
dd
Rozmowa rozpoczęta 24.01.2013, 17:58 · 12 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Ty katolik, nie pisz głupot i nie rozwijaj tematów. Jak chcesz to wspieraj Panią ze Smokowa. A na temat spraw prawnych się nie wypowiadaj bo się ośmieszasz. Nawet nie znasz pojęć ustawowych, a gwiazdorzysz jak ta ze Smokowa. Może po snickersie wam podesłać. Prędzej czy póĽniej prawda wyjdzie na jaw, a wtedy my się pośmiejemy. A na marginesie nie podszywaj się pod katolika bo własne sumienie Cię zabije - grzeszniku. .
do czasu wyjaśnienia sprawy dyrektorka powinna być zawieszona w pracy jak i inne osoby
Milicjant
Ja myślę, że sam się zawieś. jak nie wiesz o co chodzi, to się nie odzywaj. Redaktor GK nie pierwszy raz pokazał swoje oblicze prawdo-pisarstwa. Z księdzem też się rozpisywał, a jak nic nie wyszło to opublikował artykuł z podtekstem w formie sprostowania, żeby nie wyjść na kretyna. Poczekajmy na wyjaśnienie tej sprawy, a nie jeden się zdziwi. Szkoda tylko, że Policja i Prokuratura nie chcą udzielić konkretnych informacji opinii publicznej aby ostudzić emocje forumowiczów i naczelnego GK.
Dobre katolika ruszyło sumienie i zamienił się w milego :)
przyjaciel dobrej to burak i ćpun i pieniacz obraża pana dziennikarza ? och ty buraku Czemu złodzieji bronisz z DD ?
Chyba komuś emocje puściły. Nie będę się zniżał do takiego poziomu jak panus, który ma niski iloraz inteligencji i ukończył trzy klasy podstawowe. Nawet zdań nie potrafi sformułować. Widać to moda wyrażania opinii nie znając całości. Tak jak napisałem poczekajmy na zakończenie, a wtedy porozmawiamy z panusem.
z księdzem to jeszcze nie koniec, poczekaj ;)
proste dyrektorke za mordę wziąć i ostro
To czekaj "przyjacielu " i nie strasz oraz nie obrażaj innych ,bo sam nie możesz pochwalic się zbyt wysokim ilorazem inteligencji ,a Twoje wypowiedzi również nie zawsze są poprawne.
wypowiedzi dobrego przyjaciela sięgają dna ciągle grozi i wyzywa proponuje nie odpisywać na jego wypowiedzi a Ty ponus masz racje pewnie naćpany
trzeba pozwalniać niema wyjścia najlepsze rozwiązanie
Taka jest rzeczywistość jakie są opinie takich ćwoków - przyjaciół słynnej "cioci" jak: miły, panus, katolik wypowiedzi jednostronne, opartych na kłamstwach i chamskie.