Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

KOMENTARZ DO OBCIACHOWEJ WYPOWIEDZI pseudo reszelanki - bo prawdziwe reszelanki tak się nie wypowiadają

Rozmowa rozpoczęta 21.09.2008, 09:19 · 14 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 21.09.2008, 09:19

CZYTAM TE WSZYSTKIE KOMENTARZE I AŻ DRESZCZE MNIE PRZECHODZˇ.

LUDZIE CZY WY NAPRAWDĘ JESTEŚCIE TACY PŁYTCY???

CZY TACY LUDZIE JAK WY GODNIE REPREZENTUJˇ MIASTO???

CZY NIE PTRAFICIE SŁUCHAĆ?WYPOWIEDZ NINKI DOTYCZYŁA KĘTRZYNA W KTÓRYM UCZYŁA SIĘ PRZEZ OSTATNIE 3 LATA I W KTÓRYM NIE DOCENIANO TALENTÓW ARYSTYCZNYCH.DLATEGO TEŻ NAWIˇZANIE W JEJ WYPOWIEDZI DO PANI DYREKTOR.MYŚLĘ ZE GDYBY NIE NAWIˇZANIE REPORTERA WOGLE BY O NIEJ NIE WSPOMNIAŁA TAK JAK NIE WSPOMNIAŁA O PANI BEACIE BO SIEDZˇC PRZED KAMERAMI I CZUJˇC NA SOBIE SPOJRZENIA TYSIˇCA LUDZI A DO TEGO OCZEKUJˇC NA WYJŚCIE ZA CHWILKĘ ŚPIEWAĆ JAKO PIERWSZA!!!

CHCIAŁABYM ŻEBY ZARÓWNO reszelanka jak i CAŁA RESZTA PATRIOTÓW RESZELAKÓW(NIE OBRAŻAJˇC PRAWDZIWYCH)POSTAWIŁA SIĘ NA CHWILKĘ W JEJ SYTUACJI I ZADAŁA SOBIĘ PYTANIE CZY ZWRACAŁABY WTEDY NA COŚ UWAGĘ?

ALE NIESTETY PSEUDO RESZELACY SZUKAJˇCY SENSACJI NUDZˇCY SIĘ W DOMACH SZERZˇ PLOTKI...PSUJˇC ATMOSFERĘ

CO DO PANI BEATY TO ONA WIE NAJLEPIEJ JAK NINA JEST JEJ WDZIĘCZNA ZA WSZYSTKO I JAK BARDZO WIELKIM DARZY Jˇ SZACUNKIEM

A PANI BEATA CUDOWNY CZŁOWIEK NAJLEPIEJ NINĘ ZNA I NIE MUSI KOMENTOWAĆ TYCH BZDUR KTÓRE PISZECIE.

NINKO JA TOBIĘ Z SERCA ŻYCZĘ SUKCESY ŻEBYŚ SIĘ WYRWAŁA Z RESZLA PIĘKNEGO TURYSTYCZNEGO MIASTECZKA ALE BEZ PERSPEKTYW JEŚLI CHODZI O ROZWÓJ GŁEBSZY TEGO CO ROBISZ.I ŻYCZĘ CI JESZCZE ABYŚ NIE SPOTKAŁA TAKICH ODRAŻAJˇCYCH ZAWISTNYCH LUDZI JAK CI KTORZY TU ¬LE O TOBIE SIĘ WYPOWIADAJˇ.A PRAWDZIWI RESZELANIE WIERZˇ W CIEBIE!!!

#2 · 21.09.2008, 11:45

A ja dołączam się do tych życzeń dla NINY i do tych pięknych i mądrych słów,tak wyraĽnie powiedziała w Kętrzynie pod "ogólniakiem" że własnie tam w nią nikt nie wierzył.Ale nasi "reszelacy"nawet nie potrafią poznać czy to nasze miasto czy inne ot jacy mądrzy.A ja trzymam kciuki i życzę powodzenia.

#3 · 21.09.2008, 12:23

A Nina, która tak dobrze zdała maturę, nie potrafi nawet sprostowac słów dziennikarza i powiedzieć, że to w Kętrzynie a nie w Reszlu w nią nie wierzono!!!Stypendium i inne profity malego miasteczka były dobre a teraz kiedy miała okazję za to wszystko podziękować to podziękowała peuntując : już się wyrwałam z tego miasta!Pogratulować bystrości!

#4 · 21.09.2008, 12:25

Jedyny komentarz na to 'dzieło jakiegoś wielkiego inteligenta': LoL. Dziękuje za uwagę. ^^

#5 · 21.09.2008, 13:41

Gosiu Twoja prostota tak razi że aż boli!!!Zastanawia mnie to czy byłabyś taka mądra przed tyloma kamerami....no ale pewnie nawet nigdy nie będziesz miała okazji bo takie zawisne puste osoby nie osiągają zbyt wiele.

Black Sunday Twoja inteligencja natomiast powala a komentarz typu LoL to bardzo błyskotliwe inteligentne stwierdzenie świadczace o Twojej bystrości!!!

Nino trzymam kciuki!!

#6 · 21.09.2008, 13:47

Bo do tego co tu czytam nie ma innego komentarza ;) Owszem zgadzam się że mój komentarz jest błyskotliwy i inteligenty. Pozdrawiam - Black Sunday ;)

#7 · 21.09.2008, 13:58

Prosta to jestes ty i do tego pusta!Proponuje ci zrobienie pikiety przeciwko tym, ktorzy potepiaja zachowanie twojej idolki, to bedzie na twoim poziomie.

#8 · 21.09.2008, 15:04

Niech Ninusia lepiej wygra ten program będzie jej duzo w TV ;) A kamera jeszcze bardziej ja pogrubia xF

#9 · 21.09.2008, 15:35

xD

#10 · 21.09.2008, 19:51

Mnie ciekawi jedna rzecz:jak wy byście się zachowali przed milionami telewidzów z tremą stresem ,przed kamerami ? Podejrzewam ze nie powiedzielibyście ani jednego słowa i pisali by wszyscy o was NIEMOWA .

#11 · 21.09.2008, 20:08

Nie pierdziel ze ona miała tremę!! ktoś taki jak ona ze zbyt wysoka samooceną jak na swoje mozliwości nie zna czegos takiego jak trema!! Jest zbyt pewnym siebie klocuchem no przykro mi bradzo troche pokory trzeba tą dziewczyne nauczyc. Twarz ma ładną ale tylko to wnetrze ma puste same trocinki...ale zazwyczaj ten kto nosi głowe wysoko spada bardzo nisko...

#12 · 21.09.2008, 21:23

Anterka a za kogo Ty się uważasz co ? Czy Ty innych oceniasz jak samą siebie ? Kim Ty jesteś hmm??

#13 · 21.09.2008, 21:32

Nina zaśpiewała bardzo ładnie;:) I gratulacje z tego powodu!!:D Moze nie wpowiedziała sie zbyt pieknie o Reszlu ale było coś w tym prawdy. A to zę mówiła o Kętrzynie to niestety nie kazdy o tym wie że uczyła sie tam a nie w Reszlu. I myśle ze każdy kto słuchał wypowiedzi a nie zna Niny pomyślał o szkole w Reszlu a nie o starym ogólniaku w Kętrzynie bo w Reszlu mieszka. No ale trudno, stało sie i powinniście być z niej dumni, a poza tym to jest stres i myśle ze dziewczyna bardziej myślała nad swoim wystepem wolaknym niż nad wypowiedzia skad jest czy co robiła.pzdr

#14 · 22.09.2008, 07:40

Ogólnie rzecz biorąc - wszyscy ci , którzy tak odwaznie sypią słowa krytyki w jej kierunku, niech odpowiedzą sobie sami na jedno pytanie: co wy sami sobą reprezentujecie? Jedziecie po niej, bo zabrakło SPROSTOWANIA? Ja i wiele innych osób tak samo zrozumiałam sens jej wypowiedzi, nie odbierałam tego jako ataku na Reszel, a to, ze jej mama i ona sama marzy, by do czegoś w życiu dojść, czy to jest dziwne, nienormalne i niepatriotyczne? JA sama zostałam w Reszlu i wiecie co osiągnęłam? Guzik z pętelką! Reszel nic mi nie daje i nie da moim dzieciom, dlatego sama nimi kiedyś pokieruję tak, by się stąd wyrwały. Wybaczcie, ale to miasto nie ma perspektyw dla młodych i ambitnych ludzi. I mimo, ze nie lubię u ludzi tak wysokiej samoocy - zwłaszcza wyglądu - i nie lubię jak robi się z kogoś kapiącego seksapilem człowika - to wspieram Ninę w tym co robi! A lubicie DOdę???? Zapewne wiele z was nie przyzna się do tego, ale zapewne sporo jest tu jej fanek i fanów. CO myślicie o niej? Mądra, błyskotliwa? HA! TO co osiagnęła, to ma dzięki temu, ze jest taka a nie inna. Mówmy sobie szczerze - NIna dostała szansę, bo ma pewien talent, a 90% z was zwyczajnie jej tego zazdrości, stąd te obelgi.

Ja tam Ninie zyczę sukcesu! Miała odwagę się WYRWAĆ z tej miesciny i chwała jej za to! Oby do czegoś doszła! A wy uragajcie jej dalej szlifując chodniki wokół ratusza.

#15 · 23.09.2008, 22:51

jest mnóstwo ludzi, którzy z Reszla wyjechali, ale na każdym kroku go zachwalają, polecają znajomym i starają się pokazać z jak najlepszej strony. tylko tytle - dla niektórych aż tyle

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.