Archiwum Forum Reszel 2005–2026Archiwum 2005–2026Temat zamknięty

Bezprawie :P

Rozmowa rozpoczęta 11.05.2009, 21:47 · 19 odpowiedzi · 0 wyświetleń

#1 · 11.05.2009, 21:47

Co sądzicie o zamknięciu miasta :D ? Czy nie denerwuje Was ruch na ulicy Spichrzowej ? Bezprawnie zaparkowane samochody? O ile się orientuje przy wjeĽdzie na tą piękną ulice stoi znak D-40 ? Cytuje "* zakaz postoju w strefie zamieszkania w innym miejscu niż wyznaczone w tym celu. ".

Policja do dzieła :P

Czemu na ulicy Reymonta jest tylko jeden pas ruchu ? Czy nie można wstawić po jednej stronie znaku B-36?

#2 · 11.05.2009, 22:02

Na ulicy Spichrzowej dzieją się cuda nie widy. Jazda pod prąd, nadmierna prędkość,

parkowanie gdzie się chce normalne jaja w Państwie. Jest budowany parking na Spichrzowej ale czy ktokolwiek bedzie parkował. Jeśl chodz o ruch pojazdów to powinien stać znak B-2 a miasto powinno być odgrodzone a więc Panie Burmistrzu do dzieła.

#3 · 12.05.2009, 19:00

Gadu gadu, pierdu pierdu ;d

#4 · 12.05.2009, 19:36

I znowu nie -kierowcy zabierają głos w sprawach, o których nie mają pojęcia. Ludzie stawiają gdzie popadnie, bo nie ma innego wyjścia..a, że to utrudnia ruch? Trudno, trzeba manewrować ;]

#5 · 12.05.2009, 19:36

I znowu nie -kierowcy zabierają głos w sprawach, o których nie mają pojęcia. Ludzie stawiają gdzie popadnie, bo nie ma innego wyjścia..a, że to utrudnia ruch? Trudno, trzeba manewrować ;]

#6 · 12.05.2009, 19:37

#7 · 12.05.2009, 19:37

#8 · 12.05.2009, 19:38

#9 · 12.05.2009, 22:34

Pomyśl człowieku czego ty sie czepiasz? Pojedz do innego miasta i zobacz ze na drogach jednokierunkowych wszędzie pojazdy

parkują. Samochody trzeba gdzieś parkować. Może zakaz wjazdu wogóle do Reszla? Jak ktoś jeĽdzi albo przyjeżdża to musi gdzieś zaparkować. Po prostu wam sie nic nie podoba oprócz tego co sami robicie.

#10 · 13.05.2009, 08:25

3 - jak jest zakaz to gdzie jest policja? w dupce mam inne miasta ;] jest prawo którego trzeba przestrzegać, tyle .. ;] inteligencja .. a na drodze jednokierunkowej nie ma zakazu postoju, w przeciwieństwie do obszaru zabudowanego ;] idĽ się utop kierowca ..

#11 · 13.05.2009, 08:26

3 - jak jest zakaz to gdzie jest policja? w dupce mam inne miasta ;] jest prawo którego trzeba przestrzegać, tyle .. ;] inteligencja .. a na drodze jednokierunkowej nie ma zakazu postoju, w przeciwieństwie do obszaru zabudowanego ;] idĽ się utop kierowca ..

#12 · 13.05.2009, 08:26

#13 · 13.05.2009, 08:27

3 - jak jest zakaz to gdzie jest policja? w du*** mam inne miasta ;] jest prawo którego trzeba przestrzegać, tyle .. ;] inteligencja .. a na drodze jednokierunkowej nie ma zakazu postoju, w przeciwieństwie do obszaru zabudowanego ;] idĽ się utop kierowca ..

#14 · 13.05.2009, 08:28

Zgadzam się z Tomkiem z Afryki :)

#15 · 13.05.2009, 09:29

w 4. pomyłka.. zamiast obszaru zabudowanego miało być strefa zamieszkania ;] i tak co mądrzejsi by zrozumieli, ale wolę się poprawić ;D burmistrz do dzieła ;D

#16 · 13.05.2009, 09:30

Nie doczytałem ;)

Oczywiście tak to miało być:P

Zgadzam się z Tomkiem z afryki

#17 · 14.05.2009, 08:27

Ja nie mam problemu na tej ulicy a w ogóle ludzie gdzieś muszą parkować przejeżdżam tą drogą często i jak ktoś wcześniej wspomniał jest to strefa zamieszkania więc jest normalne że ludzie gdzieś samochód muszą postawić dla każdego kto jeĽdzi jak człowiek nie powinno to przeszkadzać gorzej z tymi co mają za ciężką stopę ... no lub dla tych którzy nie mają się czego przyczepić :D a i dodam że na tej ulicy parkuje się od zawsze w ten sposób

#18 · 14.05.2009, 10:34

Od zawsze się parkuje... Rozumiem... WIEC GDZIE JEST POLICJA !! WSZYSTKIE SAMOCHODY Z TAMTˇD POWINNY ODJECHAĆ DZISIAJ NA LAWECIE !!! W INNYM PRZYPADKU ZNAK D-40 POWINIEN ZOSTAC ZNIESIONY!! Dobra nie chce mi sie z wami pisac... Zasiac to ziemniakami i tyle... same pajace. ELOS

#19 · 14.05.2009, 10:35

Jęczycie, że ciągle coś nie tak, władza się nie podoba, ale prawa sami nie przestrzegacie ;] 'bo trzeba zaparkować' .. żal i syf ;] wyjazd z takimi

#20 · 06.06.2009, 15:40

niedługo spichrzowa też będzie zamknięta dla ruchu ponieważ:1)nie ruszy remont spichlerza i zaraz będzie stwarzał takie samo zagrożenie jak hotelowa 2)ruszy remont spichlerza i inwestor będzie musiał zająć pas jezdni żeby mieć możliwość remontowania frontowej ściany.w obu przypadkach będzie ciekawie poruszać się autem po reszlu.

Administrator zamknął tę rozmowę. Nowe odpowiedzi nie są przyjmowane.