ja nie rozumiem tej pogawedki przeciez to juz od tej niania zalezy czy podejmie prace za takie czy inne pieniadze nikt jej nie zmusza........ ja procowalam za 3zl za godzine i caly rok pilnowalam jednego dziecka....... i bylam bardzo zadowolona
opiekunka do dziecka
Rozmowa rozpoczęta 22.11.2009, 12:54 · 60 odpowiedzi · 1 wyświetleń
No prosze jak dobrze w tej polsce ludziom starczy tylko 3 zł /h i są zadowoleni -w takim razie chyba ze mna cos nie tak ?!
chyba bieda w dupe ci nigdy nie zajrzała.........to moze byc z toba nie tak
chyba bieda ci nigdy w dupe nie zajrzala.......to moze z toba byc nie tak
Chetnie zajme sie dzieckiem ;)
prosze o kontakt gg;9820729
Opiekunek oszustek jest mnóstwo. Ja też niestety się na taką natknęłam. Poprosiła o pieniądze wcześniej, bo "musi książki do szkoły dzieciom kupić". A my - naiwniacy i durnie - zapłaciliśmy jej wcześniej. No i zostawiła nas z dnia na dzień, ja straciłam pracę, a wyłudziła od nas grubo ponad 1000 zł. To co płaciłam "opiekunce" złodziejce wydaję teraz na żłobek - dzieciaki są szczęśliwe a ja wiem, że nikt nie czyta mojej korespondencji z banku. Ostrzegam tym samym przed panią Anną L. z Dużego Dołu. Poprzednią rodzinę załatwiła dokładnie tak samo. Moje dzieciaki uwielbiają swoje opiekunki w żłobku, czasami nie zdązam im kapci założyć, tak im się spieszy:) panie mają odpowiednie wykształcenie i referencje. Ja już wiem, że nikomu obcemu nie dam kluczy do mojego domu. Może lepiej rozważyć żłobek?
Na opiekunki się panie żalicie,a jakie są matki tych dzieci? Trafiłam na oszustkę. Opiekowałam się jej dzieckiem Łukaszkiem ,przy ul. Rynek Bałucki8m.8,wspaniałe dziecko, powinno już wiele potrafić na 1rok i7miesięcy,a nawet nie gaworzy. Żal mi tego dziecka,że ma taką mamę.Ona nie chce mi zapłacić .Podejrzewam,że ta kobieta z Łodzi: "Ciesielska Wioletta" z każdym tak postępuje.Mam rentę po mężu synów,wnuki i swojego ukochanego partnera od 15 lat mam komu się poświęcać.BądĽcie ludzie rozsądni i nie dajcie się nabierać!
chętni zajmę się dzieckiem do lat 6;)
504995209.
polecam dobrą agencję z opiekunkami http://agencjapromyczek.pl/