Mam pytanie do kobiet które korzystają z opieki p. suszko, jakie macie doświadczenia po wizycie u p. doktor
GINEKOLOG W RESZLU
Rozmowa rozpoczęta 27.04.2009, 19:35 · 10 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Jesli iść do Ginekologa to polecam tego Pana nie pamietam jak sie nazywa ale do tej kobiety nie radze ;/ takie sa moje wrażenia
słyszałam wiele złego na temat tej pani doktor, osobiscie sama tez narzekałam ale zmieniłam swoje zdanie bo od dłuzszego czasu leczenia sie u niej wkoncu jestem na dobrej drodze, moge powiedziec ze pomogla uporac mi sie ze swoim problemem, nadal do niej chodze i chwale sobie ja poniewaz problemy nie wracaja ;)
Chodziłam z 4 ciążami do niej i nie narzekam a co ludzie gadają nie trzeba wierzyć dopóki sami sie nie przekonamy bo lekarz coś powie a pacjentowi sie nie spodoba i plotka leci
ja równiez jestem zadowolona.zresztą jak sie komuś nie podoba to można innego lekarza wybrać.ludzie mają to do siebie żeby kogoś nie lubic nawet za krzywy uśmiech czy kolor włosów.
Tak mam 18 lat temu stwierdziła u mnie ciążę urojoną ,z której urodził się syn.
Chwała że nie przyjęłam zastrzyków do końca bo bym poroniła a tak rośnie sobie chłopak.
Mojej znajomej powiedziała że ma raka szyjki macicy i skierowała na leczenie -wycięcie macicy do szpitala tam okazało się ze to tylko zwykła cysta
mi rowniez powiedziala pani doktr ze mam ciaze urojona, a bylam w 9 tygodniu ciazy. zle sie czulam wiec trafilam do szpitala i tam tego samego wieczoru co bylam u pani dr w reszlu, w szpitalu stwierdzono ciaze, ktora byla zagrozona-ale byla.
dzis jestem szczeslwa mama:)
są różne opinie,ja nie byłam pewna i będąc w ciąży chodziłam do pani doktor,ale jezdziłam również prywatnie do Kętrzyna do doktora Stawskiego polecam,bardzo dobry doktor,pozdrawiam wszystkie mamuśki(przyszłe również:))
jeżeli chodzi o doktora Stawskiego to żaden z niego fachowiec. Przez pół roku naciągał mjnie na kase a co się okazało diagnoza była całkiem inna, po pierwszej wizycie u innego specjalisty
Pani doktor Suszko to super lekarz, jestem bardzo szczęśliwa, że do niej trafiłam. Lekarz z powołania, porozmawia, doradzi a i badanie profesjonalne. Pozdrawiam panią doktor.