Jak czytam te nędzne komentarze to mi się rzygać chce!!! Co żal dupy ściska że ktoś ma a wy nie? Jak jesteście tacy mocni to w oczy im to powiedzcie a nie na forum pajacujecie i robicie z siebie debili!!! A ta cała Anita to nikt inny jak słynna pani Marzenka K. która nie ma nic innego do roboty jak tylko ludziom tyłki obrabiać!!! Wstyd!!! Dno i wodorosty...!!!!!!!
Spichrzowa
Rozmowa rozpoczęta 07.05.2017, 18:15 · 53 odpowiedzi · 1 wyświetleń
Zajmijcie się swoimi rodzinami i nałogami... musicie mieć strasznie nudne życie pisząc takie zeczy tu. Żałosne, co za syf w tym Reszlu! A ta pani co rzuca nazwiskami to chyba na głodzie heh. Za takie zeczy możesz mieć konflikt z prawem!! Co za ludzie... masakra
Nie mogę pojąć jednej rzeczy... Czemu ludzie zamiast reagować piszą na forum? To nic nie wnosi... Po co robić niepotrzebną sensacje? Mniej ujadania, a więcej działania! Łatwo jest oczerniać kogoś spod fałszywych danych.
Nie mogę pojąć jednej rzeczy... Czemu ludzie zamiast reagować piszą na forum? To nic nie wnosi... Po co robić niepotrzebną sensacje? Mniej ujadania, a więcej działania! Łatwo jest oczerniać kogoś spod fałszywych danych.