No i przyszedł czas na jeden z najważniejszych meczów reprezentacji. Szkoda tylko, że władze miasteczka jak zwykle mają w nosie duch sportu, nie wysiliły się, by zorganizować jakieś miejsce, gdzie kibice mogliby wspólnie obejrzeć spotkanie. W sąsiednim Biskupcu zorganizowano "projekcję" w domu kultury. U nas możnaby np. wystawić rzutnik przed ratusz, postawić kilka ławek, zgasić latarnie w centrum i po sprawie. Ew. na ekranie w domu kultury. Ale jak zwykle mieszkańcy skazani są na własne inicjatywy. Szkoda, że Burmistrz ciągle nie patrzy łaskawie na sprawy sportu. Halówka, która też jest jedną z zimowych atrakcji miasta, też mogłaby zostać dofinansowana. Ale cóĽ...
Mecz, a samorządowcy
Rozmowa rozpoczęta 16.11.2007, 23:29 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Wspominałem też niedawno że Admin mógłby czasem zajrzeć na stronę Orląt i zerknąć, czy nie ma czegoś ciekawego. Można tam znaleĽć link do bramki Ruszkula w Pucharze Ekstraklasy, jest również kilka zdań o tym wydarzeniu. Uważam, że warto poświęcić temu troszkę miejsca na stronie głównej.
A czy wiesz ,że Biskupiec robi to nie legalnie .PRAWA AUTORSKIE OBOWIAZUJA w POLSCE.WYKUP jest bardzo drogi.A odnosnie Orląt to przecież nie ma problemu, sam coś napisz i podaj na głowną stronę ,pewnie będzie miło Piotrowi.Ale kibice i ludzie sporu zaglądają na stronę Orląt .Nie jest tak żle.Pozdrawiam.
Oglądałem mecz pucharowy w tv i byłem dumny z występu Ruska - tyko szkoda , że gola strzelił ze spalonego. Ale ogólnie grał dobrze.Popieram Solida - o wyczynach Piotrka należy poświęcić trochę miejsca na głównej stronie. Przecież to też promocja naszego miasteczka.
Solid, adres znasz. Pisz i podeślij. Spinacz, dołącz do Solida.
Adminie, ciężko kliknąć na link ?? Tam wszystko już napisane, kopiować i wrzucać;) A co do praw autorskich to są pewne sprawy, które powinny być ponad takie prawa. A post ten sugerował, że Burmistrz robi w kwestii sportu troszkę przymało :/
Zgadzam się z Tobą ,jak ze wszystkim co dotyczy Reszla .Wiem też ,że jest człowiek odpowiedzialny za sport w Reszlu i to na etacie.Może to On powinien zając się tymi sprawami.A wczorajszy mecz był super.
Zgadzam się z Tobą ,jak ze wszystkim co dotyczy Reszla .Wiem też ,że jest człowiek odpowiedzialny za sport w Reszlu i to na etacie.Może to On powinien zając się tymi sprawami.A wczorajszy mecz był super.
jeśli chodzi o obsadę tego etatu to jest to osoba, która dla sportu i klubu zrobiła i robi sporo. Tylko, że nie zawsze może.
A mecz nie był, aż taki super. Cieszę się, że wygrali i tyle