Co sądzicie o nadaniu Hali sportowej imienia Orłów Górskiego?
Orły Górskiego
Rozmowa rozpoczęta 15.03.2006, 15:46 · 6 odpowiedzi · 0 wyświetleń
No fajnie jest mieć taką halę tym bardziej że to jedyna w Polsce i na Swiecie ale szkoda że otwarcie było prawie kameralne i nie każdy mógł przyjść i popatrzeć ja bardzo żałuję że mnie nie było tam ale mam nadzieję że jeszcze będzie nie jedna okazja aby spotkać się z takimi osobistościami. Pozdrawiam wszystkich którzy są kibicami piłki nożnej tej obecnej i tej z przed kilkunastu lat tym bardziej że pamiętam mecz z 1974 roku jak Jan Tomaszewski strzelił gola z bramki Polskiej do bramki przeciwnej drużyny miałam wówczas 3 lata i spadłam z krzesła bijąc brawo. I jak tu nie mieć sentymentu do piłki nożnej??? Lubię mecze i często oglądam ale cóż nie samą piłką człowiek żyje - prawda?
ja juz pisalem co o tym sądze ale napisze jeszcze raz bo p. Marzena domagała się pozostawienia mojego wpisu by pokazać jak zacofana jest w Reszlu młodzież. No więc uważam że pomysł jest bardzo fajny i oryginalny. Moje obawy dotyczą tego czy np. panowie z Orłów Górskiego nie żądają pieniędzy za to że odwiedzą halę swojego imienia. Wdniu jego nadania zjechało się ich kilku i na stronie wyczytałem że taka impreza wiąże się z niemałymi kosztami. No i to wzbudziło we mnie wątpliwość czy aby na pewno patroni nie biorą za to pieniędzy. Jeśliby tak było to lepiej nie zmienić imię na inne, np. Adama Mickiewicza.
p.s. a skąd Pani wie, że jestem przedstawicielem młodzieży?
hruścik nie chodziło mi tu bezpośrednio o Ciebie bo nie znam Ciebie wcale lecz z takimi opiniami jak Twoja również się spotkałam i dlatego stwierdziłam że młodzież w naszej mieścinie jest zacofana.Pozdrawiam
SORKI WKRADŁ SIĘ BَD CHRU¦CIK!!!
SORKI WKRADŁ SIĘ BَD CHRU¦CIK!!!
ale dlaczego zacofana?? To chyba dobrze ze mlodziez analizuje co sie dzieje dookola. Lepiej by było gdybym siedział i oklaskiwal kazdy, nawet najbardziej chybiony pomysl??