Czy ktoś wie coś na tema działek budowlanych w Reszlu ? Cała Polska przeżywa bum budowlany a u nas oczywiście cisza,nikt nic nie wie.Jeśli ktos ma jakies pojęcie na ten temat prosze napiszcie coś bo są ludzie ,którzy myśla o budowie domu.Może władze miasta pomyślą o jakimś nowym osiedlu lub o rozbudowie starego np.potocznego złodziejowa.Dzieki
chcę sie budować
Rozmowa rozpoczęta 31.03.2007, 22:28 · 9 odpowiedzi · 0 wyświetleń
Hm dziwne przecież są plany w Urzędzie Miasta u pana Łożyńskiego Rysia i on wie gdzie można wybudować sobie domek . Z tego co słyszałam na ul. Reymonta ( wjazd do pana Trzczaka ) gdzie obecnie stoi śmietnik tam jest działka budowlana i chyba nawet nie wykupiona warto się zapytać czy to jest prawda . Dobre miejsce blisko centrum i tylko jedna wada głupi ludzie tam mieszkają na tej ul. Reymonta.
Michalina - obrażasz moich 'pierworodnych' x]
wydaje mi sie, ze nie potrzebnie Droga Michalino obrazasz ludzi ktorzy tam mieszkaja... :(
Nie mówię o wszystkich absolutnie nie ale są tacy nie powiem . Zdarza się ze bardzo konfliktowi i nie zaprzeczajcie. Są też spokojni bardzo mili ale no nie wszyscy.
michalinka glupi ludzie to mieszkaja na twojej ulicy i ich sie czepiaj od Ul.Reymonta sie odczep
" aaaa " zjadłaś/eś jedno " a " i muszę Ci powiedzieć że tu masz racje na mojej ulicy tak mieszkają głupi ludzie bo JA MIESZKAM NA ULICY REYMONTA :)
Michalino ja jestem aaaa (4xa), w ten co ma 3a to nie ja, zeby nie bylo:):):):)
zastanawiam się nad tą głupotą.Wydaje mi się, że warto by zmienić liczbę mnogą na pojedynczą.
W końcu... ilość 'a' w kwestii działek budowlanych najważniejsza ;P