Drodzy czytelnicy Gazeta Olsztyńska chce napisać artykuł o reszelskiej grupie jaka jest Queen Of Sorrow i z wiązku z tym zbiera na tym forum informację
Co sądzicie o występiach Queen Of Sorrow
Rozmowa rozpoczęta 17.06.2009, 18:13 · 17 odpowiedzi · 0 wyświetleń
graja zajebiscie ale nie kazdy lubi ten typ muzyki.mi sie podoba to moje zdanie
graja fajnie ale nie kazdy lubi ten typ muzyki.mi sie podoba to moje zdanie
super!!
super!!Gratulacje, hehe muszą być dobrzy skoro gazeta się nimi interesuje, pozdro dla Iwony ;D
Dziennikarstwo spada na psy. Skoro nie chce się ruszyć tyłka z krzesła ,to może czas na zmianę zawodu.A dla kapeli wyrazy uznania.
Bardzo pozytywnie oceniam ich występ. Zaraz zapewne dyżurni krytykanci wszystkich i wszystkiego wyleją pomyje na zespół,ale nimi nie ma co się przejmować to taki miejscowy "folklor".
mi się bardzo podobają :) mimo, że nie lubię takiej muzyki to grają świetnie :) naprawę są niesamowici :)
jedna wielka ściema ;] gazeta olsztyńska nie ma takiego maila... ;]
zespół ujdzie...
to dobre stwierdzenie zespół UJDZIE , a gazeta to jedna wielka ściema i auto reklama
Pracujesz w gazecie a takie byki stawiasz.. ? heh
zespol gral fajnie ,dobrze ze bogdanowicz niegał bo by znowu kiche walil tak jak zawsze .
Witam ;) Kłania się Iwona. My o artukule nic nie wiemy. Fajnie by było, ale gdyby Gazeta Olsztyńska chciałaby coś o nas napisać, to byśmy o tym wiedzieli ;) Wielkie dzięki za miłe słowa!!! :D Szkoda, że pogoda była kiepska. Gorąco was pozdrawiam ;)
Hehe sorka za byki ;)
Jako, że sama pisałam o nich na stronę Reszla i do Gazety Reszelskiej, mogę stwierdzić, że Queen Of Sorrow to zespół godny uwagi. Bardzo się rozwija, ambitnie pracuje nad utworami i koncerty na żywo są wręcz rewelacyjne. ;)